Συνεχίζει τη λειτουργία του το Σχολείο Φροντιστών για τους Δημότες με Διαταραχές Μνήμης
6 Φεβρουαρίου 2019

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Σχολείο Φροντιστών για τους Δημότες με Διαταραχές Μνήμης

Στo πλαίσιο του προγράμματος "Φιλικές Κοινότητες προς τους Δημότες με Διαταραχές Μνήμης", συνεχίζει τη λειτουργία του το Σχολείο Φροντιστών υπό την εποπτεία του Καθηγητή Ψυχιατρικής Α. Πολίτη.

 
Την Παρασκευή 8/2/2019 και ώρα 5 μ.μ - 6.30 μ.μ, στο Κ.Α.Π.Η Αγ.Τριάδας του Δήμου Βύρωνα, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό μάθημα στους Φροντιστές, με θέμα τη συμβολή της Φυσικοθεραπείας στην αντιμετώπιση της Άνοιας και την εκπαίδευση των Φροντιστών για την προστασία της σωματικής τους υγείας.
 
Το θέμα θα παρουσιάσουν η Ευαγγελία Σηφακάκη, Φυσικοθεραπεύτρια του Κ.ΑΠ.Η Μεταμόρφωσης του Δήμου Βύρωνα, Γραμματέας του Επιστημονικού Τμήματος Γηριατρικής Φυσικοθεραπείας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ  Ν.Π.Δ.Δ) και ο Σταύρος Σταθόπουλος, Φυσικοθεραπευτής στο Γ.Ν.Α "Ο Ευαγγελισμός", Συντονιστής του Επιστημονικού Τμήματος "Φυσικοθεραπεία στην Ψυχική Υγεία" του Π.Σ.Φ  Ν.Π.Δ.Δ.
 
Στο τέλος θα μοιραστούν φυλλάδια από το Εθνικό Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων - Ηπιόνη 2017  "Πρόληψη της Άνοιας και Έγκαιρη Αντιμετώπιση των συνεπειών της".
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ