Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του η προβολή της ταινίας “ΜΝΗΜΕΣ” του Νίκου Καβουκίδη
15 Φεβρουαρίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του η προβολή της ταινίας “ΜΝΗΜΕΣ” του Νίκου Καβουκίδη

Με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Κινηματογράφου, 13 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» πραγματοποιήθηκε  η προβολή της ταινίας «Μνήμες» του Νίκου Καβουκίδη. Η εκδήλωση υλοποιήθηκε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων. Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα αφενός, να παρακολουθήσουν το συγκλονιστικό αυτό ντοκιμαντέρ και αφετέρου, να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Την εν λόγω εκδήλωση  υποστήριξε  και η Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα.
 
Μετά το τέλος της προβολής του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ «Μνήμες», ακολούθησε συζήτηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας Νίκο Καβουκίδη. Ο Δήμαρχος της πόλης μας, Γρηγόρης Κατωπόδης, του απέδωσε Έπαινο, Τιμής Ένεκεν για τη συνολική του συνεισφορά στον Ελληνικό Κινηματογράφο, αλλά και για την αμέριστη στήριξή του στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου μας. 
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος  Γρηγόρης Κατωπόδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς Λεμονιά Κλωνάρη, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Δήμων Βύρωνα και Δάφνης - Υμηττού Ελένη Βασιλοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Νέα Εποχή Βύρωνα” και Πρόεδρος Παιδείας Γιώργος Ντόβολος.
 
Επίσης, παρευρέθηκαν σύλλογοι που  στηρίζουν το έργο των Κοινωνικών Δομών: Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα, Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος φίλων του γνήσιου Δημοτικού τραγουδιού και χορού της Ελληνικής Παράδοσης «Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ», Ένωση Απανταχού Ευρυτανισσών  για την αειφόρο ανάπτυξη της Ευρυτανίας, Σύλλογος Τριτέκνων Καισαριανής, Σύλλογος Γονέων και  Κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Βύρωνα, καθώς και εκπρόσωποι από το Οικοτροφείο “Περσέας” της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής & Ψυχικής Υγείας.
 
Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου. Για τον λόγο αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σκηνοθέτη Νίκο Καβουκίδη που αφιλοκερδώς μας διέθεσε την προβολή της ταινίας “Μνήμες”,  καθώς επίσης και την  Ένωσης Ηπειρωτών Βύρωνα για την κοινωνική τους συνεισφορά.
 
Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε την Εταιρεία Παραγωγής Γαλακτομικών προϊόντων  ο “ΚΙΤΣΟΣ”, την Εταιρεία Παραγωγής ξηρών καρπών “FRESHNUTSΕΠΑΜ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕ, την Εταιρεία παραγωγής Ελαιόλαδου & Ελιάς “MOTHEREARTH, την Εταιρεία “ΚΡΑΤΑΙΓΟΣ”, την εταιρεία παραγωγής Αρτοσκευασμάτων “ΚΑΠΡΗΣ”  και την Εταιρεία “1001 Είδη για το Σπίτι”  που συνέβαλαν με τηνευγενική τους χορηγία τόσο στις Κοινωνικές Δομές (Παντοπωλείο και Συσσίτιο) όσο και στην Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα για να πραγματοποιηθεί αυτή η κοινωνική εκδήλωση.
 
Όλα τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν από την δική σας κοινωνική προσφορά θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας.
 
Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00 επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00)
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ