Σε γιορτινή ατμόσφαιρα παραδόθηκε η 10η κατά σειρά Παιδική Χαρά στην Πλατεία Γράμμου
4 Μαρτίου 2019

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα παραδόθηκε η 10η κατά σειρά Παιδική Χαρά στην Πλατεία Γράμμου

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα παραδόθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου άλλη μία Παιδική Χαρά, η 10η κατά σειρά, στην Πλατεία Γράμμου. Η  αναβάθμιση των Δημοτικών Παιδικών Χαρών έχει ως άμεσο σκοπό την εξυγίανση και βελτίωσή τους, την διαμόρφωση δηλαδή ασφαλών και λειτουργικών χώρων, για τους κατοίκους της πόλης, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.

 

Χαρούμενος δήλωσε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης καθώς  «τα παιδιά και οι συνοδοί τους θα έχουν πλέον την ευκαιρία να αθλούνται και να ψυχαγωγούνται δημιουργικά και με ασφάλεια», υπογραμμίζοντας ότι ακολουθούν οι Παιδικές Χαρές στην Αγία Τριάδα, στην Ανάληψη, στην Αθανασίου Διάκου (Μανώλη) και στην Πλατεία Νικολαΐδη.

 

Στην μικρή τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι: Μιχάλης Καραγιάννης, Λεμονιά Κλωνάρη, Χρήστος Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Κόκκαλης.

 

Έως τώρα έχουν ανακατασκευαστεί και παραδοθεί για χρήση δέκα (10) Παιδικές Χαρές: Ιγνατίου Άρτης, Άλσος Καραολή, Κισσού στον Καρέα, Πάρκο Κουγιά στον Καρέα, Ραιδεστού, Ντάνκαν, Αγαλματάκια, Νέας Ελβετίας και η παιδική χαρά στην Πλατεία Γράμμου.

 

Ταυτόχρονα, η διοίκηση του Δήμου εξασφάλισε την ανακατασκευή και άλλων μικρότερων Παιδικών Χαρών με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

*Φωτογραφίες: Αντώνης Συμεωνάκης 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ