Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Δράση «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων Προς όλους» την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019
6 Μαρτίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Δράση «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων Προς όλους» την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση κοινωνικής προσφοράς «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων Προς όλους» της Δομής «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος». Η δράση υλοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 και ώρες 12:00 έως 14:00 μ.μ. στο πάρκο  « Καραολή και Δημητρίου» (πλησίον Παλαιών Πατρών Γερμανού) κατά την οποία μαγείρεψαν, γευμάτισαν και μοίρασαν μερίδες φαγητού σε κατοίκους της περιοχής.
Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, οι οποίοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια μαγειρεύοντας και γευματίζοντας όλοι μαζί. Οι συμμετέχοντες κάτοικοι είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν τη συνέχιση του έργου που επιτελείται και αφορά όλους μας.
Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή των γευμάτων προέρχονταν από την ευγενική χορηγία ιδιωτών που ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και συνέβαλλαν ενεργά στη διαδικασία για την προετοιμασία, την παρασκευή και τη διανομή των γευμάτων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης, η Γενική Γραμματέας Σταυρούλα Κοττάκη - Προμπονά, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Μιχάλης Καραγιάννης καθώς και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών υπηρεσιών & Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Δημήτριος Κόκκαλης. Επίσης παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι φορέων που στηρίζουν τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας όπως από το 2ο Σύστημα Προσκόπων, το 3ο Γυμνάσιο Βύρωνα, καθώς και από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Βύρωνα.
 
Η Δομή «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα δήλωσε : «Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας και για τον λόγο αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον».
Σας υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη δράση «Δωρεάν Γεύματα προς όλους» πραγματοποιείτε κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα.
Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ. επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ