Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ταινίας
6 Μαρτίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ταινίας "ο Άλλος Άνθρωπος" του Στάθη Γαλαζούλα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2019, από τις Δομές του Δήμου Βύρωνα, «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχής Συσσιτίου» σε συνεργασία με την «Κοινωνική κουζίνα - Ο Άλλος Άνθρωπος» ηπαρουσίαση της κινηματογραφικής ταινίας μεσαίου μήκους «ο Άλλος Άνθρωπος» του Στάθη Γαλαζούλα.
 
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, εμπνευστής τηςκοινωνικής κουζίνας «ο ‘Αλλος Άνθρωπος»  με ένα πολύ ανθρώπινο και δυνατό μήνυμα  για την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά στον συνάνθρωπο, ορμώμενος από τις προσωπικές του εμπειρίες.  Οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν μαζί του για το έργο που επιτελείτε καθώς και  να ενημερωθούν από το προσωπικό των δομών  γύρω από κοινωνικά ζητήματα  και δυστυχώς επίκαιρα,  όπως  των αστέγων, που έχουν ως συνέπεια την αναγκαιότητα υποστήριξης  αυτών των  δομών και προγραμμάτων.
 
Έπειτα από την προβολή, η εκδήλωση συνεχίστηκε με κέρασμα που προσέφεραν αφιλοκερδώς η ομάδα χορού της Ένωση Απανταχού Ευρμυτανισσών, για την αειφόρο ανάπτυξη της Ευρυτανίας, οι οποίοι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής προσφοράς στηρίζουν το έργο που επιτελείτε και αφορά όλους μας.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος, καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Ευρυτανίας Λάμπρος Τσιτσάνης.
 
Επίσης, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από συλλόγους που στηρίζουν το έργο των Κοινωνικών Δομών, όπως από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Λυκείου και 3ου Γυμνάσιου Βύρωνα.
 
Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Βύρωνα ευχαριστούν θερμά :
Τον σκηνοθέτη της ταινίας Στάθη Γαλαζούλα και την  «Κοινωνική κουζίνα - Ο Άλλος Άνθρωπος» για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους και για τη στήριξη τους στην όμορφη πρωτοβουλία του δήμου. Την ομάδα χορού της Ένωσης Απανταχού Ευρυτανισσών για την αειφόρο ανάπτυξη της Ευρυτανίας καθώς και τα τοπικά ζαχαροπλαστεία «ΖΑΡΑΣ» (Κύπρου 111-113) και  «ΤΣΙΡΟΣ» (Δαρδανελίων 9) για την ευγενική τους χορηγία.
 
Όλα τα προϊόντα που  συγκεντρώνονται, διανέμονται σε νοικοκυριά επαπειλούμενα ή βρισκόμενα σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας.
 
Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ. επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).
 
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ