Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο  «Ευρωπαϊκή Δικαστική Συνεργασία «Eurojust» – Ευρωπαϊκή Εισαγγελία»
18 Μαρτίου 2019

Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο «Ευρωπαϊκή Δικαστική Συνεργασία «Eurojust» – Ευρωπαϊκή Εισαγγελία»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Ευρωπαϊκή Δικαστική Συνεργασία «Eurojust» – Ευρωπαϊκή Εισαγγελία» των εκδόσεων Αντ. Ν. Σάκκουλα Ε.Ε, την Κυριακή 17 Μαρτίου στο Δημαρχείο του Βύρωνα.

 

Η εκδοτική επιμέλεια του βιβλίου έγινε από τον Λεωνίδα Κοτσαλή, Καθηγητή Πανεπιστημίου και Παρασκευά (Πάρη) Αδάμη, Εισαγγελέα  Eurojust, οι οποίοι με επικεφαλής την Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου, Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, συντόνισαν και την ενδιαφέρουσα συζήτηση που ακολούθησε.

 

Συζητήθηκαν γενικότερα τα νέα δεδομένα στην Ευρώπη καθώς και οι προοπτικές που αναπτύσσονται με την ενεργό συμμετοχή της χώρας μας. Συγκεκριμένα, για την Ευρωπαϊκή Δικαστική Συνεργασία, επισημάνθηκε το πόσο χρήσιμη είναι η εισαγγελική συνεργεία μεταξύ των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξυγίανση διεθνών εγκληματικών κυκλωμάτων.

 

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι:  "Τέτοιες εκδηλώσεις τιμούν την πόλη και αναβαθμίζουν το επίπεδο του δημοσίου λόγου".

 

Παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παιδείας και Νέας Γενιάς Λεμονιά Κλωνάρη και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών & Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Δημήτριος Κόκκαλης.

 

Παρευρέθηκαν επίσης η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού των Δήμων Βύρωνα & Δάφνης - Υμηττού, Ελένη Βασιλοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Κοκκόλιας, ο πρώην δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Ρογκάκος καθώς και πλήθος δικαστικών λειτουργών.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ