Δράση Προσφοράς για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Βύρωνα
8 Απριλίου 2019

Δράση Προσφοράς για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Βύρωνα

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και συγκεκριμένα οι κλάδοι: Αστέρια από το 1ο Γαλαξία Βύρωνα και Πουλιά από το 1ο Σμήνος Βύρωνα καθώς και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, επισκέφτηκαν το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Συσσιτίου (Ιθώμης 6), με σκοπό να ενημερωθούν για το έργο που επιτελείται και να προσφέρουν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από γονείς και κοινωνικές δράσεις της ομάδας. Επίσης συνέλλεξαν και προσέφεραν πλαστικά καπάκια που θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανήλικων θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων.
 
Οι επισκέπτες της ομάδας είχαν την δυνατότητα με την προσφορά των τροφίμων να αποκτήσουν ένα βιβλίο της αρεσκείας τους από το 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι «Βιβλίων με τρόφιμα» που λειτουργεί στα γραφεία μας έως  30 Απριλίου. Επίσης κατά την διάρκεια της επίσκεψης  ενημερώθηκαν από την κοινωνική λειτουργό του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το έργο που επιτελείται καθώς και για τις κοινωνικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου), όπου ο στόχο τους είναι διττός, αφενός η ευαισθητοποίηση των κατοίκων σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης και αφετέρου, η ενίσχυση των κοινωνικών δομών σε τρόφιμα.
 
Ευχαριστούμε θερμά το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού για τη συνεργασία και την κοινωνική τους προσφορά. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο Μάριο Καρύδη, τον Τοπικό Έφορο Δημήτρη Αργυρόπουλο, τη βοηθό Τοπικού Εφόρου Αγγελική Δαγκλή καθώς και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Δήμητρα Λασπία και Βίκυ Χατζημανώλη.
 
Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου.
 
Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00 επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Σας υπενθυμίζουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου  λειτουργεί ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων και είδη δώρων στο οποίο  οι επισκέπτες που επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν βιβλία και είδη δώρων της αρεσκείας τους.
 
Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε κανένα νοικοκυριό να μη στερηθεί βασικά αγαθά από το πασχαλινό τραπέζι.
 
Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).
 
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα 
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ