Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίων με τρόφιμα μακράς διαρκείας και το Πασχαλινό Παζάρι με είδη δώρων
7 Μαϊου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίων με τρόφιμα μακράς διαρκείας και το Πασχαλινό Παζάρι με είδη δώρων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στις 2 Απριλίου και την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στις 23 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το 2ο Ανταλλακτικό Παζάρι βιβλίων με τρόφιμα μακράς διαρκείας στα γραφεία των Δομών Κοινωνικού Παντοπωλείου & Δομής Παροχής Συσσιτίου καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου. Επίσης, ενόψει εορτών πραγματοποιήθηκε Πασχαλινό Παζάρι με είδη δώρων όπου οι επισκέπτες που προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας είχαν τη δυνατότητα να λάβουν είδη δώρων και βιβλία της αρεσκείας τους σε ένα φιλόξενο πασχαλινό περιβάλλον.

Ομάδα των μαθητών του 3ου Δημοτικού Βύρωνα, συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, επισκέφτηκαν στις 16-4-2019 τις δομές μας και ενημερώθηκαν από τους κοινωνικούς λειτουργούς για το έργο που επιτελείται στο πλαίσιο των Δομών και αντάλλαξαν τρόφιμα με βιβλία της αρεσκείας τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον φορέα «ΔΕΣΜΟ» που μας χορήγησε τα βιβλία και τα είδη δώρων. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους της περιοχής που μας επισκέφτηκαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια του Δήμου και των Κοινωνικών Δομών.

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου.

Όλα τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου μας και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον.

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00 επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.grkoin.pant@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ