Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Δράση «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων προς όλους» την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019
14 Μαϊου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Δράση «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων προς όλους» την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση κοινωνικής προσφοράς «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων Προς όλους» της Δομής «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος». Η δράση υλοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και ώρες 12:00 έως 14:00 στο πάρκο «Καραολή και Δημητρίου» (πλησίον Παλαιών Πατρών Γερμανού) κατά την οποία μοιράστηκαν μερίδες φαγητού σε κατοίκους της περιοχής.

Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς πολίτες, οι οποίοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια μαγειρεύοντας και γευματίζοντας όλοι μαζί. Οι συμμετέχοντες κάτοικοι, είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν τη συνέχιση του έργου που επιτελείται και αφορά όλους μας.

 

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για την παρασκευή των γευμάτων προέρχονταν από την ευγενική χορηγία του 4ου Γυμνασίου Βύρωνα. Οι εκπαιδευτικοί και η ομάδα των μαθητών του σχολείου στήριξαν την προσπάθεια και συνέβαλλαν ενεργά στη διαδικασία για την προετοιμασία, την παρασκευή και τη διανομή των γευμάτων. Οι παρευρισκόμενοι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν με το προσωπικό των Δομών και να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Προσφοράς. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, καθώς και στην ομάδα των μαθητών που στήριξαν αυτή την κοινωνική δράση.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης, η Γενική Γραμματέας Σταυρούλα Κοττάκη- Προμπονά, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παιδείας και Νέας Γενιάς Λεμονιά Κλωνάρη, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Μιχάλης Καραγιάννης. Επίσης παρευρέθηκαν η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Βύρωνα, εκπρόσωποι από το Σύλλογο Διδασκόντων οι: Γκόλφου Αρετή, Κωτούλας Βασίλειος, Χανιωτάκη Ούρσουλα, Χαντζιάρα Αγορίτσα καθώς και εκπρόσωποι φορέων που στηρίζουν τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας όπως από το 2ο Σύστημα Προσκόπων και από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Βύρωνα.

 

Σας υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη δράση «Δωρεάν Γεύματα προς όλους» πραγματοποιείται κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα.

 

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00  – 17.00 επί της Ιθώμης 6 (Αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

 

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.grkoin.pant@dimosbyrona.gr

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ