Γενική ανακοίνωση προς τους δημότες του Δήμου Βύρωνα από τον Δήμαρχο
12 Ιουνίου 2019

Γενική ανακοίνωση προς τους δημότες του Δήμου Βύρωνα από τον Δήμαρχο

Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χρ. Γώγος ζήτησε να λάβει αντίγραφα του εκλογικού καταλόγου και όλα τα δικαιολογητικά μεταδημοτεύσεων του τελευταίου έτους, ώστε να τα ελέγξει προκειμένου να αποφασίσει αν θα καταθέσει εκλογική ένσταση.

 

Στα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται προσωπικά σας δεδομένα τα οποία σε άλλη περίπτωση δεν θα γνωστοποιούνταν σε κανέναν.  Πλην όμως ο Δήμος Βύρωνα είναι κατά νόμο υποχρεωμένος να τα χορηγήσει δυνάμει του άρθρου 5 του Ν. 2690/1999 και του άρθρου 6 παρ. 4 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων 2016/679.

 

Με το παρόν θέλω να σας ενημερώσω για τη μεταβίβαση των στοιχείων σας που περιλαμβάνονται στον εκλογικό κατάλογο και στο φάκελο μεταδημότευσης (για όσους μεταδημότευσαν κατά το τελευταίο έτος), στον κ. Χρ. Γώγο τηρώντας για λογαριασμό του Δήμου την υποχρέωση προηγούμενης ενημέρωσης του υποκειμένου των προσωπικών δεδομένων, με την υποσημείωση ότι η ενδεχόμενη εναντίωσή σας τόσο στην επεξεργασία αυτή (μεταβίβαση) όσο και στην από τον κ. Γώγο επεξεργασία (έλεγχο μεταδημοτεύσεων) δεν υπερισχύει του υπέρτερου έννομου συμφέροντος του αιτούντος υποψηφίου, η οποία όμως οφείλει να τελεί υπό τις εγγυήσεις του ως άνω Γενικού Κανονισμού.

 

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ