Επιτυχής η εκδήλωση στο δημαρχείο Βύρωνα για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων
21 Ιουνίου 2019

Επιτυχής η εκδήλωση στο δημαρχείο Βύρωνα για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Επιτυχής η εκδήλωση στο δημαρχείο Βύρωνα για την παγκόσμια ημέρα προσφύγων (20 Ιουνίου), με μεστή παρέμβαση του Γιάννη Μουζάλα, τ. Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, που προσέγγισε το προσφυγικό με ρεαλισμό και χωρίς κλισέ, χαρακτηρίζοντας το ζήτημα πολιτικής και πολιτισμού. Επέκρινε την θεωρία του Χάντιγκτον για την "Σύγκρουση των πολιτισμών" ως άλλοθι για πολέμους , καθώς και τα "κροκοδείλια δάκρυα" ηγετών που ευθύνονται για πολέμους π.χ. στη Λιβύη, Συρία και Αφγανιστάν.

Ξεχωριστής σημασίας η ομιλία του γιατρού Λοΐζου, προέδρου της Ένωσης Κυπρίων προσφύγων στην Ελλάδα, που ήταν γεμάτη από μηνύματα συνύπαρξης έκαναν ο αντιδήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Σπυρόπουλος και η ηθοποιός Τζένη Καλλέργη, ενώ ο Σαχίν Τάλουκντερ από το Μπαγκλαντές, κάτοικος Βύρωνα, ανακοίνωσε πρωτοβουλία για την ίδρυση συλλόγου μεταναστών στην περιοχή. 

 

Δράση του Κοινωνικού Φαρμακείου σε συνεργασία με το Σ.Ο.Ψ.Υ. για την ημέρα ψυχικής υγείας

16 Οκτωβρίου 2019

Την Παρασκευή 11/10/2019 πραγματοποιηθήκε στις 18:00 η ώρα έκθεση έργων τέχνης με θέμα: “Όταν η ψυχική ασθένεια επηρεάζει την τέχνη” στην Πλατεία Τσιρακοπούλου του Δήμου Βύρωνα ενώ στη συνέχεια στις 19:00 η ώρα ακολούθησε ομιλία στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Μεταμόρφωσης, Καλλιπόλεως 59 και Αγ. Σοφίας, σχετικά με τις πρώτες βοήθειες ψυχικής υγείας, τις ψυχικές ασθένειες, τα συμπτώματα, την αντιμετώπισή τους και τους φορείς που μπορεί κάποιος να απευθυνθεί.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ