Δράση συγκέντρωσης τυποποιημένων ειδών γάλακτος από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Βύρωνα που πραγματοποιήθηκε τον μήνα Ιούνιο 2019
16 Ιουλίου 2019

Δράση συγκέντρωσης τυποποιημένων ειδών γάλακτος από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Βύρωνα που πραγματοποιήθηκε τον μήνα Ιούνιο 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση συγκέντρωσης τυποποιημένων ειδών γάλακτος των Δομών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα. Η δράση υλοποιήθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γάλακτος την 1η Ιουνίου, καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα Ιουνίου στα γραφεία μας επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα) κατά την οποία συγκεντρώσαμε διάφορα είδη τυποποιημένου γάλακτος για την ενίσχυση των Δομών.

Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, οι οποίοι προσέφεραν είδη τυποποιημένου γάλακτος για την κάλυψη αναγκών νοικοκυριών που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση.

 

Οι κάτοικοι που μας επισκέφτηκαν είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν τη συνέχιση του έργου που επιτελείται και αφορά όλους μας.

 

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό ¨Κουνιάκη, Αφοί & Σία Ο.Ε. και ο Σύλλογος Καταναλωτών “Η Αλληλεγγύη” για την πρωτοβουλία να ενισχύσουν αυτή την κοινωνική δράση.  

 

Επιπλέον την 1/7/2019 μας επισκέφτηκαν οι εκπαιδευτικοί του Βρεφονηπιακού Σταθμού ¨Πρώτο Σκαλί” οι  οποίοι στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων συγκέντρωσαν είδη τυποποιημένου γάλακτος από την προσφορά των γονέων των μαθητών και τα παρέδωσαν στα γραφεία μας, αφού ενημερώθηκαν για μια ακόμη επιπλέον φορά για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και το έργο που προσφέρετε.

 

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου.

 

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

 

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ