Συγχαρητήρια του Δημάρχου Βύρωνα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019
28 Αυγούστου 2019

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Βύρωνα στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

«Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, για την αρωγή που προσέφεραν στα παιδιά. 
Ως Δήμαρχος και ως εκπαιδευτικός, σας εύχομαι καλή φοιτητική σταδιοδρομία. Ένα νέο κεφάλαιο, πολύ σημαντικό ξεκινάει. Αδράξτε την ευκαιρία και απολαύστε το ταξίδι προς τη γνώση και την ίδια τη ζωή. Η γνώση, είναι ένα πολύτιμο «εργαλείο» για την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς σας, αλλά και για την κοινωνική καταξίωση και την επαγγελματική σταδιοδρομία.
Θα ήθελα να απευθυνθώ επίσης στις μαθήτριες και τους μαθητές που προσπάθησαν αλλά δεν πέτυχαν φέτος, να μην απογοητεύονται, η προσπάθεια συνεχίζεται. Μια αποτυχία, με τη σωστή διαχείριση, μπορεί να γίνει η αφετηρία μιας επιτυχίας.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να τονίσω ότι η προσπάθεια για απόκτηση επιστημονικών γνώσεων από τις νέες και τους νέους μας, αποτελεί εθνικό κεφάλαιο, γι’ αυτό η πολιτεία θα πρέπει να αξιοποιήσει με τις κατάλληλες ενέργειες αυτό το ανθρώπινο δυναμικό.
Ως Δημοτική Αρχή, δεσμευόμαστε ότι θα στηρίξουμε την εκπαιδευτική κοινότητα με όλες μας τις δυνάμεις καθώς η νέα γενιά αποτελεί βασική μας προτεραιότητα».
 
Δήμαρχος Βύρωνα
Γρηγόρης Κατωπόδης
 
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ