Το πρώτο κουδούνι ήχησε και πάλι σήμερα στα σχολεία του Βύρωνα
11 Σεπτεμβρίου 2019

Το πρώτο κουδούνι ήχησε και πάλι σήμερα στα σχολεία του Βύρωνα

Το πρώτο κουδούνι ήχησε και πάλι σήμερα στα σχολεία της πόλης μας. Ο καθιερωμένος Αγιασμός, που σηματοδοτεί την έναρξη της σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, σ’ όλα τα σχολεία του Βύρωνα.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης παρευρέθηκε στον αγιασμό των 6ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα, καθώς και στο 1ο Λύκειο (Μυρακτής) και ευχήθηκε Καλή Σχολική Χρονιά στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος τόνισε ότι:  «Η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται να βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να δημιουργήσουμε ένα κατάλληλο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον προσφέροντας στους μαθητές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.

Ευχή και προσδοκία όλων μας είναι η νέα σχολική χρονιά να είναι δημιουργική, αποδοτική και ευχάριστη, συμβάλλοντας ο καθένας και η καθεμιά από τη θέση και το ρόλο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επιτυχημένη ολοκλήρωσή της.

Καλή δύναμη σε όλους, εκπαιδευτικούς και γονείς και Καλή Πρόοδο σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του δήμου μας».

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ