Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση συλλογής τροφίμων για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Βύρωνα
16 Σεπτεμβρίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση συλλογής τροφίμων για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Βύρωνα

 

Μία ακόμη δράση στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βύρωνα, πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Σεπτεμβρίου. Προσωπικό από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου παραβρέθηκε σε κατάστημα της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος επί της Λ. Βουλιαγμένης 276 στον Αγ. Δημήτριο, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για το κοινωνικό έργο και την συλλογή τροφίμων για τις ανάγκες των Δομών. Η δράση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία χάρη στην κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη των συνανθρώπων μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια μας να υποστηρίξουμε εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση του ΑΒ Βασιλόπουλος για την άριστη συνεργασία τους και για την πολύτιμη συνεισφορά τους, καθώς σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία η προσφορά αυτή αποτελεί σημαντική βοήθεια ώστε κανένα νοικοκυριό να μη στερείται βασικά αγαθά από το ημερήσιο γεύμα.
 
Οι Δομές «Κοινωνικού Παντοπωλείου» και «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00 στην οδό Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00). 

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr,
koin.pant@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχής Συσσιτίου

 

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα