Ο Δήμος Βύρωνα δίπλα στη νέα γενιά - Βράβευση των επιτυχόντων μαθητών των Πανελληνίων Εξετάσεων

Ο Δήμος Βύρωνα δίπλα στη νέα γενιά - Βράβευση των επιτυχόντων μαθητών των Πανελληνίων Εξετάσεων

 

Ο Δήμος Βύρωνα αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξή του στη νέα γενιά πολιτών που ξεκινούν το ακαδημαϊκό τους ταξίδι, βραβεύοντας και επαινώντας τους για την επιτυχή συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019.
«Η μόρφωση, σαν την εύφορη γη, φέρνει όλα τα καλά» σύμφωνα με τον Σωκράτη, και η Δημοτική Αρχή του Βύρωνα επενδύει στην εκπαίδευση των αυριανών συμπολιτών μας.
 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Βράχων «Άννα Συνοδινού» το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης απηύθυνε χαιρετισμό, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Σήμερα είμαστε εδώ για να βραβεύσουμε, να συγχαρούμε και να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα και για τα έξι παιδιά που φοίτησαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Βύρωνα πρόσθεσε: «θέλω να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά σε αυτήν την δύσκολη φάση της ζωής τους» και επανεπιβεβαίωσε την αταλάντευτη προσήλωση της Δημοτικής Αρχής στην Εκπαίδευση τονίζοντας πως «σε ό,τι μας αφορά επενδύουμε στη γνώση, επενδύουμε στα σχολεία μας, σε αυτούς τους σύγχρονους ναούς της μόρφωσης».
Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Βύρωνα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Πλακίδα, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς κ. Λ. Κλωνάρη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Μ. Καραγιάννη, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Κ. Αγγέλη, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Χ. Σπυρόπουλο και τους Επικεφαλής των Παρατάξεων «Νέα Εποχή Βύρωνα» κ. Χ. Γώγο και «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα: Δύναμη Ελπίδας» κ. Α. Σωτηρόπουλο που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βύρωνα κ.κ. Ιωάννης Αδαμόπουλος, Νεκτάριος Αποστολάκης, Γεώργιος Βαρσαγάκης, Σοφία Δασκαλάκη, Πηνελόπη Δάφνη, Μαρία Ζιώγα, Ορέστης Καππάτος, Αθανάσιος Κλειάσιος, Πετρούλα Μπαστέα, Αθανάσιος Οικονόμου, Αικατερίνη Σφακιανάκη, Δημήτριος Ταραζώνας, Ευθύμιος Τέγος, Ελευθέριος Τριανταφύλλου, Κοσμάς Τσιάκαλος, καθώς επίσης και η Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Δήμων Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού και Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ε. Βασιλοπούλου και ο Διευθυντής Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Μοναστηριώτης.

 

Σαν ένα ελάχιστο δώρο για την επιτυχία των μαθητών, ο τιμητικός έπαινος που απονεμήθηκε στους επιτυχόντες συνοδεύτηκε και από μία πρόσκληση για την συναυλία των Πυξ Λαξ που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Δράση του Κοινωνικού Φαρμακείου σε συνεργασία με το Σ.Ο.Ψ.Υ. για την ημέρα ψυχικής υγείας

16 Οκτωβρίου 2019

Την Παρασκευή 11/10/2019 πραγματοποιηθήκε στις 18:00 η ώρα έκθεση έργων τέχνης με θέμα: “Όταν η ψυχική ασθένεια επηρεάζει την τέχνη” στην Πλατεία Τσιρακοπούλου του Δήμου Βύρωνα ενώ στη συνέχεια στις 19:00 η ώρα ακολούθησε ομιλία στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Μεταμόρφωσης, Καλλιπόλεως 59 και Αγ. Σοφίας, σχετικά με τις πρώτες βοήθειες ψυχικής υγείας, τις ψυχικές ασθένειες, τα συμπτώματα, την αντιμετώπισή τους και τους φορείς που μπορεί κάποιος να απευθυνθεί.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ