Βράβευση του Δήμου Βύρωνα για το πρόγραμμα  «Φιλικές προς την ¶νοια Κοινότητες»

Βράβευση του Δήμου Βύρωνα για το πρόγραμμα «Φιλικές προς την ¶νοια Κοινότητες»

Στο πλαίσιο του 3ου Προγράμματος Δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα της Υγείας (2014-2020) «Ευρωπαϊκή Κοινή Δράση για την ¶νοια», πραγματοποιήθηκε ημερίδα στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η Ελληνική Κοινή Δράση για την ¶νοια, υλοποίησε με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες προγράμματα που αφορούσαν τις μονάδες μακροχρόνιας παραμονής, τις φιλικές προς την άνοια Κοινότητες και την έγκαιρη διάγνωση και υποστήριξη μετά την διάγνωση, με την χρήση της τηλεϊατρικής.

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των δράσεων για τις φιλικές προς την άνοια κοινότητες των Δήμων Αθηναίων, Βριλησσίων και Βύρωνα. Τις δράσεις του Δήμου μας παρουσίασε η Επισκέπτρια Υγείας του Τμήματος Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Βασιλική Παναγιωτακοπούλου.

Η εκδήλωση για την ολοκλήρωση των δράσεων, έκλεισε με την βράβευση των Δήμων που υλοποίησαν το πρόγραμμα «Φιλικές προς την ¶νοια Κοινότητες», από τον υπεύθυνο της Ελληνικής Κοινής Δράσης για την ¶νοια, κ. Αντώνιο Μ. Πολίτη, Καθηγητή Ψυχιατρικής Ε.Κ.Π.Α.

Ο Καθηγητής ευχαρίστησε τους Δήμους και τους εργαζόμενους για την ενεργό συμμετοχή τους, η οποία συνέβαλλε στην υλοποίηση και ολοκλήρωση των δράσεων που αφορούσαν τις Φιλικές Κοινότητες προς την ¶νοια.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Χρήστος Σπυρόπουλος, η Διευθύντρια των ΔΠΣ Δήμου Βύρωνα κ. Μαριάννα Τζοβάρα,  καθώς και οι κ.κ. Μαριλίνα Μπαδικιάν, Ψυχολόγος του Τμήματος Αγωγής Υγείας και Ευαγγελία Σηφακάκη, Φυσικοθεραπεύτρια του Τμήματος Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Βύρωνα.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ