Τρόφιμα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου Βύρωνα προσέφερε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
8 Οκτωβρίου 2019

Τρόφιμα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου Βύρωνα προσέφερε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Τρόφιμα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας, προσέφερε το Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βύρωνα, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, ενισχύοντας το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Δομής Παροχής Συσσιτίου.
 
Η διανομή πραγματοποιήθηκε από τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού,  δ/νση: Λεωφόρος Καρέα & Δάφνής 1 (περιοχή Καρέα) όπου προσφέρθηκαν τρόφιμα σε νοικοκυριά που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας.
 
Ευχαριστούμε θερμά το Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συνεργασία και την κοινωνική του συνεισφορά, καθώς σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου που επιτελείτε.
 
Οι Δομές «Κοινωνικού Παντοπωλείου» και «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα  έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ. επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).
 
Email:     koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχής Συσσιτίου
 

Δράση του Κοινωνικού Φαρμακείου σε συνεργασία με το Σ.Ο.Ψ.Υ. για την ημέρα ψυχικής υγείας

16 Οκτωβρίου 2019

Την Παρασκευή 11/10/2019 πραγματοποιηθήκε στις 18:00 η ώρα έκθεση έργων τέχνης με θέμα: “Όταν η ψυχική ασθένεια επηρεάζει την τέχνη” στην Πλατεία Τσιρακοπούλου του Δήμου Βύρωνα ενώ στη συνέχεια στις 19:00 η ώρα ακολούθησε ομιλία στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. Μεταμόρφωσης, Καλλιπόλεως 59 και Αγ. Σοφίας, σχετικά με τις πρώτες βοήθειες ψυχικής υγείας, τις ψυχικές ασθένειες, τα συμπτώματα, την αντιμετώπισή τους και τους φορείς που μπορεί κάποιος να απευθυνθεί.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Your Europe
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ