Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση τυποποιημένου γάλακτος  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση τυποποιημένου γάλακτος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση συγκέντρωσης τυποποιημένων ειδών γάλακτος  των Δομών «Κοινωνικού Παντοπωλείου» και «Δομής Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα. Η δράση υλοποιήθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Γάλακτος  στα Σχολεία που εορτάζεται κάθε χρόνο την τελευταία Τετάρτη του Σεπτεμβρίου (25 Σεπτεμβρίου, το 2019), με πρωτοβουλία του FAO, του οργανισμού του ΟΗΕ για τη γεωργία και τα τρόφιμα. Η συλλογή τυποποιημένων ειδών γάλακτος ολοκληρώθηκε  από 25-9 έως 25-10  από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00πμ -16:00μμ στο χώρο της υπηρεσίας μας, Ιθώμης 6 (Αγορά Βύρωνα).

Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, οι οποίοι προσέφεραν είδη τυποποιημένου γάλακτος για την κάλυψη αναγκών νοικοκυριών που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση. 

Οι κάτοικοι που μας επισκέφτηκαν είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν τη συνέχιση του έργου που επιτελείται και αφορά όλους μας. 

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το 1ο, το 5ο, το 9ο, το 10ο και το 11ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα καθώς, επίσης το 1ο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα. Επιπρόσθετα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ιδιωτικό Σταθμό Προσχολικής Αγωγής “Ηλιοχαμόγελο” για την πρωτοβουλία να ενισχύσουν αυτή την κοινωνική δράση.   

Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου. 

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00). 

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ