Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση Δωρεάν Διανομή Γευμάτων σε όλους, την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου στο πάρκο Καραολή & Δημητρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση Δωρεάν Διανομή Γευμάτων σε όλους, την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου στο πάρκο Καραολή & Δημητρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων Προς όλους» στο πάρκο «Καραολή και Δημητρίου» την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση κοινωνικής προσφοράς «Δωρεάν Διανομή Γευμάτων Προς όλους» της Δομής «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο ¶λλος ¶νθρωπος του Βύρωνα».

Η δράση υλοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, 12:00 με 14:00 μ.μ. στην πλατεία «Καραολή & Δημητρίου», όπου οι συμμετέχοντες μαγείρεψαν, γευμάτισαν και μοίρασαν μερίδες φαγητού σε κατοίκους της περιοχής.

Η πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, οι οποίοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την προσπάθεια μαγειρεύοντας και γευματίζοντας όλοι μαζί.

Οι συμμετέχοντες κάτοικοι είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν τη συνέχιση του έργου που επιτελείται και αφορά όλους μας.  Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε σημαντικά σε μια κοινωνία φιλική προς τους συνανθρώπους μας που πλήττονται. 

Οι εκπρόσωποι της δομής «Παροχής Συσσιτίου» Δήμου Βύρωνα ανέφεραν στην εκδήλωση: «Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας και για τον λόγο αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον. Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το αρτοποιείο «ΛΑΥΡΕΤΖΟΣ» (Πύρρου 46, Βύρωνα), την Εταιρεία προϊόντων υγιεινής διατροφής

«ΔΙΚΤΑΜΟ» (Καραολή & Δημητρίου 63) και την Εταιρεία Παραδοσιακών προϊόντων “ΛΥΚΟΥΔΗΣ” (Ιθώμης 14) για την ευγενική τους χορηγία».

Η δράση «Δωρεάν Γεύματα προς όλους» θα συνεχίσει να πραγματοποιείτε κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα.

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

 

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ