Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Βύρωνα - Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου , στις 10:00 πμ
19 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Βύρωνα - Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου , στις 10:00 πμ

 Η γιορτή θα αρχίσει με τις μελωδικές φωνές της χορωδίας των παιδιών  του 7ου δημοτικού σχολείου της πόλης μας σε γιορτινά τραγούδια. Στη συνέχεια η σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής «ΕΝ ΩΔΑΙΣ» θα παρουσιάσει κάλαντα από τον απανταχού  Ελληνισμό, βάζοντας μας στο κλίμα των ημερών.

Ο  Σύλλογος Αρμενίων Καρέα Βύρωνα, ο Σύλλογος Κρητών Βύρωνα-Παγκρατίου & Καισαριανής,  η Ένωση  απανταχού Ευρυτανισσών και η  Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα,  που  δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τη γιορτή αυτή, θα παρουσιάσουν  χορούς και μουσικούς σκοπούς της ιδιαίτερης πατρίδας  τους.

Η γιορτή θα κορυφωθεί με  την συναυλία  από το Συγκρότημα ΔΑΛΙΑΝΗ  σε ένα παραδοσιακό  μουσικό γλέντι και αντάμωμα τοπικών παραδόσεων από όλη τη χώρα. 

Θα προσφερθούν  κουραμπιέδες και μελομακάρονα, κρασί και τσίπουρο από το  Σύλλογο Καταναλωτών Βύρωνα – «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και θα συμμετάσχει  η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα». 

Σας περιμένουμε όλους να  χαρούμε και να διασκεδάσουμε ανταλλάσοντας ευχές για Καλές Γιορτές με υγεία κοντά σε αγαπημένους ανθρώπους μας.  

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ