«Χριστούγεννα με τον κυρ- Αλέξανδρο» στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βύρωνα
21 Δεκεμβρίου 2019

«Χριστούγεννα με τον κυρ- Αλέξανδρο» στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βύρωνα

 Μια εορταστική βραδιά γεμάτη παραδοσιακές μουσικές, μελωδικές χορωδιακές φωνές και όμορφες απαγγελίες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία».

 Η πολυμελής ορχήστρα έπαιξε τραγούδια και σκοπούς, κάλαντα και παινέματα από τον απανταχού Ελληνισμό στην εκδήλωση «Χριστούγεννα με τον κυρ- Αλέξανδρο», που έγινε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βύρωνα και ήταν αφιερωμένη στο Σκιαθίτη λογοτέχνη, Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν: η Χορωδία Τερψιθέας Γλυφάδας (υπεύθυνος Βασίλης Κώτσου),  η Χορωδία Συλλόγου Ηπειρωτών Βύρωνα (υπεύθυνος Δημήτρης Κότσικας) και η Χορωδία της Σχολής «Εν Ωδαίς», Χορωδία Συλλόγου Ποντίων Καρέα-Βύρωνα (υπεύθυνος Γιώργος Ντόβολος). Κείμενα απήγγειλε ο ηθοποιός Δημήτρης Παπαγιάννης  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, αντιδήμαρχοι, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι.

Η επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση είναι η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δήμου Βύρωνα, αύριο Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου , στις 10:00 πμ. Δείτε περισσότερα: https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9320

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ