«Χριστούγεννα με τον κυρ- Αλέξανδρο» στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βύρωνα
21 Δεκεμβρίου 2019

«Χριστούγεννα με τον κυρ- Αλέξανδρο» στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βύρωνα

 Μια εορταστική βραδιά γεμάτη παραδοσιακές μουσικές, μελωδικές χορωδιακές φωνές και όμορφες απαγγελίες πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία».

 Η πολυμελής ορχήστρα έπαιξε τραγούδια και σκοπούς, κάλαντα και παινέματα από τον απανταχού Ελληνισμό στην εκδήλωση «Χριστούγεννα με τον κυρ- Αλέξανδρο», που έγινε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βύρωνα και ήταν αφιερωμένη στο Σκιαθίτη λογοτέχνη, Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν: η Χορωδία Τερψιθέας Γλυφάδας (υπεύθυνος Βασίλης Κώτσου),  η Χορωδία Συλλόγου Ηπειρωτών Βύρωνα (υπεύθυνος Δημήτρης Κότσικας) και η Χορωδία της Σχολής «Εν Ωδαίς», Χορωδία Συλλόγου Ποντίων Καρέα-Βύρωνα (υπεύθυνος Γιώργος Ντόβολος). Κείμενα απήγγειλε ο ηθοποιός Δημήτρης Παπαγιάννης  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, αντιδήμαρχοι, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι.

Η επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση είναι η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δήμου Βύρωνα, αύριο Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου , στις 10:00 πμ. Δείτε περισσότερα: https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9320

 

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ