Η ΧΟΡΩΔΙΑ Κ.Α.Π.Η ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ-CHOIR OF OLD AGE PEOPLE OF THE MUN.OF BYRON
23 Δεκεμβρίου 2019

Η ΧΟΡΩΔΙΑ Κ.Α.Π.Η ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ-CHOIR OF OLD AGE PEOPLE OF THE MUN.OF BYRON

 Η ΧΟΡΩΔΙΑ Κ.Α.Π.Η ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ-CHOIR OF OLD AGE PEOPLE OF THE MUN.OF BYRON συμμετείχε και ψυχαγώγησε με επιτυχία δίνοντας ένα γιορτινό κλίμα μαζί με τις ευχές της τραγουδιστά,στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση (παζάρι) που διοργάνωσε το Κ.Α.Π.Η. Αγίας Τριάδας Δήμου Βύρωνα στις 19/12/19. Στον χώρο λειτούργησε έκθεση με τις ιδιόχειρες δημιουργίες των μελών του  Κ.Α.Π.Η.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν και τίμησαν με την παρουσία τους,ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος,
ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών,Διοικητικών Υπηρεσιών και Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής Δημήτρης Κόκκαλης,ο φυσικοθεραπευτής Λυκούργος Βασιλάκος,ο εργοθεραπευτής Βασίλης Δημητριάδης,ο Υπεύθυνος για την Χορωδία των Κ.Α.Π.Η. Δήμου Βύρωνα εργοθεραπευτής Γιώργος Κουτεντάκης και άλλοι δημοτικοί υπάλληλο και μέλη του Κ.Α.Π.Η.
Μετά την εορταστική εκδήλωση προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους,από τους δημοτικούς υπαλλήλους των Κ.Α.Π.Η.
 
Επίσης η χορωδία προσκλήθηκε στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Θεραπευτηρίου Αλτσχάιμερ  Ψυχογηριατρική Εταιρεία "ο Νέστωρ" Google Maps στις 20/12/19 και ψυχαγώγησε  με το ποικίλο ρεπερτόριό της τους οικότροφους και το προσωπικό του θεραπευτηρίου,δίνοντας τις ευχές της και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις,κλείνοντας ευχάριστα τις Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητές  της για το 2019! 
Μετά την λήξη της εορταστικής εκδήλωσης προσφέρθηκε γεύμα σε όλους από την διοίκηση του θεραπευτηρίου,καθώς επίσης προσφέρθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Βύρωνα που τα παρέλαβε ο δημοτικός υπάλληλος εργοθεραπευτής του Κ.Α.Π.Η. Βύρωνα Γιώργος Κουτεντάκης σαν εκπρόσωπος του Δήμου που συνόδευε και την χορωδία. Τη ΧΟΡΩΔΙΑ Κ.Α.Π.Η ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ-CHOIR OF OLD AGE PEOPLE OF THE MUN.OF BYRON  διδάσκει και  διευθύνει η Παναγιώτα Σανγβινάτσου.
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ