Παραδοσιακή μουσική, κάλαντα, χοροί, πολύ κέφι και κεράσματα στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δήμου Βύρωνα
23 Δεκεμβρίου 2019

Παραδοσιακή μουσική, κάλαντα, χοροί, πολύ κέφι και κεράσματα στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Δήμου Βύρωνα

 Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του, άρχισε  με τις μελωδικές φωνές της χορωδίας των παιδιών  του 6ου - 7ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας σε γιορτινά τραγούδια.

Στη συνέχεια η σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής «Εν Ωδαίς» παρουσίασε  κάλαντα του Ελληνισμού, βάζοντας τους παρευρισκόμενους στο κλίμα των ημερών.

Ο  Σύλλογος Αρμενίων Καρέα Βύρωνα, ο Σύλλογος Κρητών Βύρωνα-Παγκρατίου & Καισαριανής,  η Ένωση  απανταχού Ευρυτανισσών και η  Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα,  παρουσίασαν  χορούς και μουσικούς δρόμους της ιδιαίτερης πατρίδας  τους.

Η γιορτή κορυφώθηκε με  την συναυλία  από το «Συγκρότημα Δαλιάνη» σε ένα παραδοσιακό  μουσικό γλέντι και αντάμωμα τοπικών παραδόσεων από όλη τη χώρα.

Στους συμμετέχοντες και τους πολίτες προσφέρθηκαν κουραμπιέδες, μελομακάρονα, κρασί και τσίπουρο από το  Σύλλογο Καταναλωτών Βύρωνα – «Η Αλληλεγγύη» ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε και η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα».

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ