Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο γεύμα σε όσους το έχουν ανάγκη, από τη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα
23 Δεκεμβρίου 2019

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο γεύμα σε όσους το έχουν ανάγκη, από τη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα

 Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα, προσέφερε, ενόψει των εορτών,  ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο γεύμα σε όσους το έχουν ανάγκη. Η παρασκευή του γεύματος πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Πολυχώρο «ΑΣΤΡΑ» και μοιράστηκε  από τις 13.30 έως τις 15.00, στα γραφεία της Δομής Παροχής Συσσιτίου (Ιθώμης 6, στην αγορά Βύρωνα), μαζί με διάφορα παραδοσιακά κεράσματα σε ένα κλίμα εορταστικό.

Τα υλικά για την παρασκευή του γεύματος τα προσέφερε αφιλοκερδώς το Ψητοπωλείο «I love kebab» (Έρμου 33 Βύρωνας). Επίσης στην διανομή προσφέρθηκαν συνοδευτικά με το ημερήσιο γεύμα διάφορα παραδοσιακά κεράσματα από την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας προϊόντων “Δίκταμος”(Καραολή & Δημητρίου 63), του Ζαχαροπλαστείου “Αλίκη Σ. Αγγελοπούλου – Αρτοπαράδοση” (Αγ. Σοφίας 1-3), της Εταιρείας “Βενέτης” (Λεωφ. Κύπρου 90), της Εταιρείας «Κραταιγός»  (Αγ. Σοφίας 56)καθώς και της Εταιρεία “Nanou Donuts House” (Λαοδικείας 2 & Κύπρου).

Οι εκπρόσωποι της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα ανέφεραν στην εκδήλωση: «Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας και για τον λόγο αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον».

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ