«Τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ» απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι στο δημοτικό κινηματογράφο
29 Δεκεμβρίου 2019

«Τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ» απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι στο δημοτικό κινηματογράφο "Νέα Ελβετία" στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Βύρωνα

 Μια θεατρική παράσταση για παιδιά -και όσους νιώθουν παιδιά- που περικλείει το πνεύμα και το μήνυμα των Χριστουγέννων, παρουσιάστηκε  την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στο δημοτικό κινηματογράφο "Νέα Ελβετία" στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βύρωνα.

Το μοναδικό γιορτινό και λαμπερό  θέαμα που μας ταξιδεύει πάντοτε στο όνειρο και τη φαντασία,  μαγεύει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, μας στέλνει το μήνυμα της χαράς, της γενναιοδωρίας, της προσφοράς και καλεί τους ανθρώπους να έχουν στην καρδιά τους τα Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο.  Η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς μας αποκαλύπτει μέσα από το διαχρονικό ήρωά της πως η αγάπη κρύβει τα μυστικά της ευτυχίας.

Μια δεκαπενταμελής ομάδα γνωστών, καταξιωμένων αλλά και νέων εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών, ερμήνευσαν τους είκοσι ρόλους του έργου  με παραμυθένια κοστούμια εποχής του Μιχάλη Σδούγκου σε ένα μαγικό σκηνικό. Το φαντασμαγορικό  θέαμα συμπλήρωσαν μαγικές μουσικές, 3D ANIMATION εφέ  και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές.

 Συγγραφέας:Κάρολος Ντίκενς

Σκηνοθεσία:Γιούλη Ηλιοπούλου

Σκηνικά:Μιχάλης Σδούγκος

Μουσική:Κρίστελ Καπερώνη

Φωτισμοί:Λάμπρος Σουνδιάς

Χορογραφία:Γιούλη Ηλιοπούλου

 Έπαιξαν: Αναστάσης Κολοβός, Κώστας Ρωμαίος, Φανή Παρλή, Βασίλης Τραϊφόρος, Γιάννης Ζαραφωνίτης, Πέτρος Τσαπαλιάρης Γιάννης Χριστοφάνης, Κατερίνα Ταπέ, Δέσποινα Κασιώτη, Γιώργος Χουσάκος, Δέσποινα Χαριάτη, Νίκος Παπαδάκης, Χρήστος Γιαννακάκος, Guest star: Νίκος Ζιάγκος στο ρόλο του Μάρλευ

Φωτογραφίες: Αποστόλης Παπανικολάου

Διασκευή: Γιούλη Ηλιοπούλου

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ