Ο εορτασμός των Θεοφανείων και ο αγιασμός των υδάτων στον Δήμο Βύρωνα
6 Ιανουαρίου 2020

Ο εορτασμός των Θεοφανείων και ο αγιασμός των υδάτων στον Δήμο Βύρωνα

Με κάθε επισημότητα τελέστηκε σήμερα στον Βύρωνα ο εορτασμός των Θεοφανείων, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Χρήστος Ταμπαξής», όπου έγινε και ο  Αγιασμός των Υδάτων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καισαριανής – Βύρωνος & Υμηττού κ.κ. Δανιήλ.

 

 
Μετά τον Αγιασμό των Υδάτων ακολούθησε η καθιερωμένη ανέλκυση του Τιμίου Σταυρού από μέλη του Κολυμβητηρίου Βύρωνα. 
 
Στην τελετή παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρ. Κατωπόδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Πλακίδας, οι αντιδήμαρχοι Δ. Κόκκαλης, Μ. Καραγιάννης. Χρ. Σπυρόπουλος. Λ. Κλωνάρη, Κ. Αγγέλης και Θ. Τέγος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα, Β. Πάγκαλος και η γενική γραμματέας του Δήμου Βύρωνα, Ν.Βαρουχάκη.
 
Παρόντες ήταν επίσης οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων: Χρ. Γώγος, Α. Σωτηρόπουλος, Β. Σάρολα και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, όλων των παρατάξεων. 
 
Από την πολιτική ηγεσία το "παρών" έδωσε ο βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών, Γ. Μπαλάφας και από την Περιφέρεια Αττικής παρούσα ήταν η Ε. Βασιλοπούλου περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη Δύναμη Ζωής, της Ρένας Δούρου.
 
Από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. παραβρέθηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βύρωνα Τρ. Ζάγκλης αλλά και εκπρόσωπος της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ).  
 

 
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ