Η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα προσέφερε ένα ξεχωριστό γεύμα, την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου
31 Δεκεμβρίου 2019

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα προσέφερε ένα ξεχωριστό γεύμα, την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα προσέφερε ένα ξεχωριστό πλούσιο γεύμα ενόψει Πρωτοχρονιάς, το οποίο διανεμήθηκε σε ωφελούμενους των υπηρεσιών της Δομής την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

Η παρασκευή των γευμάτων πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Πολυχώρο "ΑΣΤΡΑ" στο Θέατρο Βράχων και διανεμήθηκε στους ωφελούμενους από τα γραφεία μας στην Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα) μαζί με διάφορα παραδοσιακά κεράσματα σε ένα κλίμα εορταστικό.

Οι εκπρόσωποι της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα ανέφεραν στην εκδήλωση: «Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας και για τον λόγο αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον».

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

 

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ