Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στα μέλη της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «ο Νέστωρ»
23 Δεκεμβρίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στα μέλη της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «ο Νέστωρ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στα μέλη της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «ο Νέστωρ» από τον Δήμο Βύρωνα με σκοπό την συλλογή τροφίμων την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και «Δομή Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με την Ψυχογηριατρική Εταιρεία «ο Νέστωρ» και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Βύρωνα, συνδιοργάνωσαν Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στα μέλη της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20-12-2019 στα γραφεία της Εταιρείας «ο Νέστωρ».

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η χορωδία του ΚΑΠΗ του Δήμου Βύρωνα, η οποία με την πολύτιμη κοινωνική της προσφορά  ψυχαγώγησε τους ωφελούμενούς της Ψυχογηριατρικής “ο Νέστωρ” και το προσωπικό, μέσα από το ευρύ ρεπερτόριο της, με χριστουγεννιάτικα κάλαντα, δίνοντας τραγουδιστά και τις ευχές της.

Στη διάρκεια της δράσης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα από την κοινωνική προσφορά των παρευρισκόμενων μελών, όπως: κριθαράκι, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ντοματοχυμό, αλεύρι και ζάχαρη, με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών, του “Κοινωνικού Παντοπωλείου” και της “Δομής Παροχής Συσσιτίου” του Δήμου Βύρωνα και των δομών της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «ο Νέστωρ».

Οι εκπρόσωποι των δομών «Κοινωνικού Παντοπωλείου & Παροχής Συσσιτίου» Δήμου Βύρωνα ανέφεραν στην εκδήλωση: «Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την κοινωνία, η προσφορά αποτελεί σημαντική βοήθεια για την εξέλιξη του έργου μας και για τον λόγο αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό και τα μέλη της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας “ο Νέστωρ” για την φιλοξενία και την αμέριστη στήριξη στο έργο που επιτελείτε στο πλαίσιο των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικού Παντοπωλείου & Δομής Παροχής Συσσιτίου) Δήμου μας και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς στο έργο μας και στο μέλλον ».

Όλα τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν θα διανεμηθούν σε νοικοκυριά που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας και αδυναμίας.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί, ώστε κανένα νοικοκυριό να μην στερηθεί βασικά αγαθά από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!!!

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ