Με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα του 2ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Βύρωνα
28 Ιανουαρίου 2020

Με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα του 2ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Βύρωνα

Με μεγάλη επιτυχία έγινε χθες βράδυ στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», η πρεμιέρα του  2ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Βύρωνα. Η παράσταση που άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ ήταν «Οι μάγισσες του Σάλεμ» του Άρθουρ Μίλλερ από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Βριλησσίων, σε σκηνοθεσία Τώνιας Σταυροπούλου. 

 

Μετά την παράσταση ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης, έδωσε τιμητική πλακέτα  στην σκηνοθέτη και στην Πρόεδρο του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού, Δήμου Βριλησσίων Γιάννα Κυρίτση. Παρόντες  ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι: Δημήτρης Κόκκαλης, Λεμονιά Κλωνάρη, Χρήστος Σπυρόπουλος και δημοτικοί σύμβουλοι.

Στον κινηματογράφο Νέα Ελβετία, εκατοντάδες συνδημότες μας απόλαυσαν μια εξαιρετική θεατρική παράσταση επαγγελματικών προδιαγραφών, που καταχειροκροτήθηκε από όλους. Μετά το τέλος της μοιράστηκαν στην θεατρική ομάδα βιβλία με κείμενα του 5ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Δήμου Βύρωνα και ανθοδέσμες.
 
Η επόμενη παράσταση του 2ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Βύρωνα, είναι: «Ο Κοκτώ μονολογεί με τον Στρίντμπεργκ», που θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου  επίσης στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» με ελεύθερη είσοδο.
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ