Παρακολουθείται εργαζόμενος του Δήμου Βύρωνα που εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα
15 Μαρτίου 2020

Παρακολουθείται εργαζόμενος του Δήμου Βύρωνα που εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα

Σήμερα Κυριακή (15/3) εργαζόμενος του Δήμου Βύρωνα ανέφερε ότι εμφάνισε πυρετό (38,5ο C) την Παρασκευή, ο οποίος αντιμετωπίστηκε επιτυχώς και τώρα έχει φυσιολογική θερμοκρασία (36,9 C). Του συστήθηκε να παραμείνει στο σπίτι και αφού συμπληρώσει 24 ώρες με θερμοκρασία σώματος κάτω των 37ο C, χωρίς τη λήψη αντιπυρετικών και χωρίς να εμφανίσει άλλα συμπτώματα (βήχα, αίσθημα κόπωσης, δύσπνοια, αρθραλγίες-μυαλγίες) θα μπορέσει να επιστρέψει στην εργασία του μετά από επικοινωνία με τον ιατρό εργασίας.
 

Του δόθηκαν επίσης οδηγίες σε περίπτωση επανεμφάνισης του πυρετού να επικοινωνήσει με τον ΕΟΔΥ και να επισκεφθεί νοσοκομείο για περαιτέρω εξέταση.

Ο χώρος εργασίας του θα απολυμανθεί άμεσα και οι εργαζόμενοι θα ενημερωθούν για τα μέτρα που πρέπει να ακολουθήσουν από τον γιατρό εργασίας.

Επαναλαμβάνουμε ότι οποιοσδήποτε εργαζόμενος εμφανίζει συμπτώματα πρέπει να επικοινωνεί με τον γιατρό εργασίας ή τον ΕΟΔΥ και να λαμβάνει οδηγίες.

Από την πλευρά του Δήμου Βύρωνα λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι υπηρεσίες του είναι σε διαρκή ετοιμότητα για να επέμβουν όπου χρειαστεί. Απαιτείται ψυχραιμία και υπευθυνότητα από όλους μας.

 
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ