Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας - Ας σεβαστούμε τον εαυτό μας, την πόλη και τους εργαζόμενους του Δήμου (Δείτε το Video)
27 Μαρτίου 2020

Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας - Ας σεβαστούμε τον εαυτό μας, την πόλη και τους εργαζόμενους του Δήμου (Δείτε το Video)

 Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των Αδειών Ειδικού Σκοπού, έχουν μειωθεί σημαντικά οι δυνατότητες της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

·         Παρακαλούνται οι πολίτες:

  •         Να περιορίσουν στο ελάχιστο τα ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, που βγάζουν στα πεζοδρόμια εμποδίζοντας τη διέλευση των πεζών και δυσκολεύοντας, ακόμα περισσότερο, τη μετακίνηση των ΑΜΕΑ. Ογκώδη αντικείμενα μπορούν να βγαίνουν για αποκομιδή ΜΟΝΟ, μετά από συνεννόηση με την υπηρεσία καθαριότητα στα τηλέφωνα: 210-76 58 360 ΚΑΙ 210 - 76 58 247 
  •  Να μην αφήνουν σκουπίδια εκτός των κάδων, όταν αυτοί είναι γεμάτοι, αλλά να τα ρίχνουν σε κάποιο άλλο κοντινό κάδο 
  •   Να κλείνουν το καπάκι του κάδου
  •   Να μην πετούν σκουπίδια στο δρόμο και ιδίως μάσκες, γάντια και χρησιμοποιημένα μέσα ατομικής προστασίας, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!
  •  Να  σταματήσουν την απόθεση ΜΠΑΖΩΝ που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από το νόμο 

Σε αυτές τις δύσκολες περιστάσεις, ύστερα και από την απαγόρευση κυκλοφορίας, η προστασία της Δημόσια Υγείας, είναι ΥΨΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.   

Η αποκομιδή απορριμμάτων συνεχίζεται κανονικά. Βοηθήστε να γίνεται με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο!

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα