Βανδαλισμοί στο Άλσος της Αγίας Τριάδας
2 Απριλίου 2020

Βανδαλισμοί στο Άλσος της Αγίας Τριάδας

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (31/3) άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του Άλσους της Αγίας Τριάδας, που έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε εγκαταστάσεις του πάρκου.

Στόχος τους ήταν κυρίως ο φωτισμός του χώρου, που πρόσφατα είχε αποκατασταθεί πλήρως και το φυλάκιο, στο οποίο εισέβαλαν, αποκολλώντας με λοστό τα κάγκελα του παράθυρου. Αφού μπήκαν στο φυλάκιο κατέστρεψαν τον εσωτερικό του χώρο και κυρίως τον πίνακα ηλεκτροφωτισμού που βρίσκεται εκεί. Έσπασαν επίσης, λάμπες και καλύμματα ηλεκτροφωτισμού στον περιβάλλοντα χώρο του πάρκου.

 

Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα βανδαλισμών σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου, γεγονός που γεννά εύλογο προβληματισμό και ανησυχία, στην δημοτική αρχή Βύρωνα, η οποία είναι αποφασισμένη να προστατέψει με κάθε τρόπο, τη δημόσια περιουσία αλλά και τα δημόσια κονδύλια που δαπανώνται για τη συντήρηση της. Ήδη από χθες, έγινε από την πλευρά του Δήμου Βύρωνα καταγγελία και δόθηκαν καταθέσεις στην Αστυνομία, η οποία αναζητά τους δράστες των βανδαλισμών, ενώ ζητήθηκε περισσότερη και καλύτερη φύλαξη των δημόσιων χώρων.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ