Όλα έτοιμα για την επανέναρξη των μαθημάτων της Γ’ Λυκείου
8 Μαϊου 2020

Όλα έτοιμα για την επανέναρξη των μαθημάτων της Γ’ Λυκείου

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής παρέδωσε σήμερα στα τέσσερα Λύκεια του Βύρωνα, μάσκες (πάνινες) για κάθε μαθητή της Γ΄Λυκείου και τους καθηγητές, καθώς και φιάλες αντισηπτικού, που χορηγήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας.

Ενόψει της επανέναρξης των μαθημάτων της Γ’ Λυκείου την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαίου, ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή, εφοδίασαν  τα σχολεία με όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας, προκειμένου να λειτουργήσουν με απόλυτη ασφάλεια για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Από την ερχόμενη Δευτέρα στα Λύκεια της πόλης μας θα υπάρχουν καθαρίστριες καθ΄όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους, εξωτερικοί φύλακες και επάρκεια μέσων  ατομικής καθαριότητας στις τουαλέτες (σαπούνι και χάρτινες χειροπετσέτες) και  αντισηπτικών στις αίθουσες.

Την επόμενη εβδομάδα θα δοθούν μάσκες και αντισηπτικά και για τους μαθητές των Γυμνασίων, της Α΄ και της Β΄ Λυκείου, που είναι προγραμματισμένο να επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 18 Μαϊου. Θα γίνει επίσης απολύμανση, από εξειδικευμένο συνεργείο, σε όλους τους σχολικούς χώρους που θα έχουν χρησιμοποιηθεί για την επαναλειτουργία των μαθημάτων της Γ ‘ Λυκείου.

Παρά την διάχυτη και εύλογη ανησυχία που υπάρχει για το άνοιγμα των σχολείων, η εκπαιδευτική κοινότητα σε στενή συνεργασία με το Δήμο Βύρωνα μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία - παρά την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία – στην επαναλειτουργία των σχολείων το επόμενο διάστημα.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ