Προληπτικά τεστ για τον κορονοϊό covid -19 στο προσωπικό του Δήμου Βύρωνα
14 Μαϊου 2020

Προληπτικά τεστ για τον κορονοϊό covid -19 στο προσωπικό του Δήμου Βύρωνα

Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής διεξάγονται σήμερα και αύριο (Πέμπτη 14 και Παρασκευή 15 Μαΐου), προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις για τον κορονοϊό, στους εργαζόμενους του Δήμου Βύρωνα, από συνεργείο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). 

Τις δύο αυτές ημέρες θα ελεγχθούν συνολικά 120 εργαζόμενοι στο δημαρχείο, στο ΚΕΠ, στην τεχνική υπηρεσία και το κοιμητήριο.

Την επόμενη εβδομάδα θα υποβληθούν στο τεστ άλλοι 240 εργαζόμενοι στην καθαριότητα, στην υπηρεσία πρασίνου, στη διεύθυνση παιδείας πολιτισμού και αθλητισμού, στο κολυμβητήριο και στην κοινωνική υπηρεσία.

Ύστερα από σημερινή παρέμβαση του Δημάρχου  Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη προληπτικά τεστ για τον κορονοϊό θα γίνουν ΚΑΙ στους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα, στην Τοπική Μονάδα Υγείας στην οδό Ρούμελης και στην Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Καρέα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος: «Άρχισε σήμερα ο προληπτικός έλεγχος του προσωπικού του Δήμου με ιδιαίτερη έμφαση στους εργαζόμενους που έρχονται σε συχνότερη επαφή με πολίτες και σε εκείνους που εργάζονται σε ευαίσθητες υπηρεσίες του Δήμου, όπως η καθαριότητα. Με  αυτόν τον τρόπο μπορούμε να έχουμε μια ακριβέστερη εικόνα για τυχόν εξάπλωση του κορονοϊού στους εργαζόμενους αλλά και στην περιοχή μας γενικότερα και να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα. Παράλληλα με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στη συλλογή επιδημιολογικών στοιχείων από τους επιστήμονες που είναι απαραίτητα.  Βρισκόμαστε σε μια φάση χαλάρωσης των μέτρων προφύλαξης, όμως ο κίνδυνος δεν έχει περάσει, γι΄ αυτό και όλοι πρέπει να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με υπευθυνότητα, να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα προστασίας και τους προβλεπόμενους περιορισμούς. Σε ότι αφορά  το Δήμο Βύρωνα, συνεχίζουμε με την ίδια ετοιμότητα και υπευθυνότητα να λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών και των εργαζομένων», κατέληξε ο Γρηγόρης Κατωπόδης.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Your Europe
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
 
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΡΑΧΩΝ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ