Εκπονούμε το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων


Φίλες και φίλοι,
 
Ο Δήμος Βύρωνα, είναι ο πρώτος και ο μόνος μέχρι σήμερα Δήμος της Αττικής, που λειτουργεί πρόγραμμα ανακύκλωσης σε ξεχωριστούς κάδους για κάθε υλικό (χαρτί, γυαλί, πλαστικό, αλουμίνιο-μέταλλα). Αυτή την περίοδο, σχεδιάζουμε για την καθαριότητα και την ανακύκλωση για τα επόμενα πέντε χρόνια, εκπονούμε δηλαδή ένα Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων.
 
Στόχοι μας είναι να βελτιώσουμε την καθαριότητα, να επεκτείνουμε την ανακύκλωση και να δημιουργήσουμε ένα ακόμη χωριστό ρεύμα καθαρών υλικών από τα απόβλητα του κήπου και της κουζίνας. Στη διαδικασία αυτή θέλουμε τη γνώμη σου, ως κάτοικου ή ως επαγγελματία στην πόλη μας. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να δεις το πλήρες κείμενο ή τη συνοπτική περιγραφή και στείλε μας τη γνώμη σου μέχρι τις 20/12/2020 στα mail: spanoudi@dimosbyrona.grepantazopoulou@dimosbyrona.gr. Κρατάμε την πόλη μας καθαρή, κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, προστατεύουμε το περιβάλλον για μας και τα παιδιά μας.


Γρηγόρης Κατωπόδης
Δήμαρχος Βύρωνα

 

  • Δείτε το πλήρες κείμενο του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων εδώ    
     
  • Δείτε μια συνοπτική περιγραφή του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων  εδώ 

  • Για να δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας κοινής γνώμης  για την καθαριότητα και την ανακύκλωση στο Δήμο Βύρωνα κάντε κλικ εδώ
 

 

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα