Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή βοήθειας του Δήμου Βύρωνα προς τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας
5 Οκτωβρίου 2020

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή βοήθειας του Δήμου Βύρωνα προς τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Το περασμένο Σάββατο 3 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του Δήμου Βύρωνα με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κατωπόδη και τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Θέμη Τέγου, του προέδρου της εθελοντικής ομάδας πολιτικής Προστασίας Σταύρου Σαλαγιάννη και εργαζόμενων του Δήμου, μετέφεραν στην Καρδίτσα 2,5 τόνους τρόφιμα και είδη πρώτης για τους κατοίκους της περιοχής που επλήγησαν από την κακοκαιρία  Ιανός (Δείτε εδώ: https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9809).

 

Τα είδη πρώτης ανάγκης παρέλαβαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ηλίας Σχορετσανίτης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σωτήρης Αντωνίου και η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών-Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης Ουρανία Σούφλα.
 
Η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του Βύρωνα για την έκταση των ζημιών που υπέστη η περιοχή από τις πλημμύρες, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο Μουζάκι, όπου σημειώθηκαν οι περισσότερες καταστροφές και υπήρξαν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.  
 
Μετά την ολοκλήρωση της  αποστολή αλληλεγγύης, ο Γρηγόρης Κατωπόδης, δήλωσε: «Το ταξίδι στην Καρδίτσα το κάναμε με μεγάλη χαρά γιατί μας δόθηκε η δυνατότητα να παραδώσουμε στο Δήμο Καρδίτσας τα είδη πρώτης ανάγκης που προσέφερε η κοινωνία του Βύρωνα ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους απλούς πολίτες και τους επιχειρηματίες για αυτήν την κοινωνική προσφορά τους, καθώς επίσης και τους Εθελοντές μας αλλά και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βύρωνα που συντόνισαν όλη αυτή την επιχείρηση».
Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα