Πείτε μας την γνώμη σας

Έρευνα κοινής γνώμης για την καθαριότητα και την ανακύκλωση στο Δήμο Βύρωνα
 
Στα πλαίσια της εκπόνησης του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων, ο Δήμος Βύρωνα ανάρτησε στην ιστοσελίδα του δυο ερωτηματολόγια την περίοδο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2020 στα οποία πολίτες και επιχειρήσεις της πόλης καταθέτουν την άποψή τους για ζητήματα που αφορούν την Καθαριότητα και την Ανακύκλωση. Τα ερωτηματολόγια δημοσιοποιήθηκαν με δελτίο τύπου και κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου. Συνολικά ανταποκρίθηκαν 224 πολίτες και 16 επιχειρήσεις.

 

Είναι προφανώς πιθανότερο στο ερωτηματολόγιο να απαντούν πολίτες που ενδιαφέρονται για τα ζητήματα της Καθαριότητας και της Ανακύκλωσης στο Δήμο Βύρωνα άρα και οι περισσότερο ευαισθητοποιημένοι. Ωστόσο οι πιο ευαισθητοποιημένοι πολίτες είναι αυτοί που βοηθούν στο να αλλάξουν ευρύτερα οι αντιλήψεις, έχουν τις πιο αξιόλογες και συγκροτημένες απόψεις και για τους λόγους αυτούς μπορούν να βοηθήσουν να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα. Αναλυτικά οι απόψεις τους παρουσιάζονται παρακάτω. 

για να δεIτε τα αποτέλεσματα της έρευνας της κοινής γνώμης για την καθαριότητα και την ανακύκλωση στο Δήμο Βύρωνα κάντε κλικ εδώ

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα
Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής  Κινητικότητας
Φεστιβάλ Βράχων
Διαγωνισμός Λογοτεχνικής Έκφρασης
Πολιτισμός: Ψηφιακό Αρχείο και Πύλη Πολιτισμού Δήμου Βύρωνας
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και    Ραϋμόνδου Ντάνκαν
Κολυμβητήριο Βύρωνα
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βύρωνα
Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα
Υπηρεσίες για Αδέσποτα και Ζώα Συντροφιάς Δήμου Βύρωνα
 
Συμφωνία Φιλίας μεταξύ των Δήμων Nottingham και Βύρωνα