Ο Δήμος Βύρωνα αποκαθιστά το φυσικό περιβάλλον στην περιοχή «ΕΡΓΑΝΗ»

Ο Δήμος Βύρωνα, με περιβαλλοντική ευθύνη και ευαισθησία, προβαίνει στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στην περιοχή «ΕΡΓΑΝΗ» (ο χώρος που βρίσκεται πάνω από τα σχολεία της περιοχής).

27 Ιουλίου 2018

Αναδιανομή τροφίμων του ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους

Ο Δήμος Βύρωνα στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πραγματοποίησε την Τρίτη 24 Ιουλίου αναδιανομή προϊόντων ΤΕΒΑ.

26 Ιουλίου 2018

Έκτακτη Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής

Αντιπροσωπεία του Δήμου Βύρωνα ενημερώθηκε πως λόγω της μεγάλης εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης που εκδηλώθηκε μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ανάγκη προς το παρόν για τη συλλογή και διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης.

25 Ιουλίου 2018

Παραδόθηκε η Παιδική Χαρά στη Ραιδεστού στους μικρούς φίλους του Δήμου Βύρωνα

Εγκαίνια με χορούς, τραγούδια και παιχνίδι, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 19 Ιουλίου στην Παιδική Χαρά που βρίσκεται επί της οδού Ραιδεστού.

20 Ιουλίου 2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα θαλασσίων λουτρών για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η.

Ολοκληρώθηκε για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα θαλασσίων λουτρών στην πλαζ Βουλιαγμένης για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Πραγματοποιήθηκαν 15 θαλάσσια λουτρά και συμμετείχαν 95 μέλη.

19 Ιουλίου 2018

Ο Σύνδεσμος Μπάιρον τίμησε τους «Πεσόντες υπέρ Υμηττού»

Εξαιρετικής ποιότητας και πλούσια επίκαιρων μηνυμάτων ήταν η εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Μπάιρον για τον Φιλελληνισμό και τον Πολιτισμό, την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018, στο Δημαρχείο του Βύρωνα, για την παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Τριγάζη Πεσόντες υπέρ Υμηττού, το οποίο έχει εκδοθεί από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού ( ΣΠΑΥ).

16 Ιουλίου 2018

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ