Ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ υλοτομεί περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά

Ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ, προβαίνει σε επιλεκτική κοπή δέντρων της δασικής έκτασης που επλήγη από την πρόσφατη πυρκαγιά της 10ης Αυγούστου.

29 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκίνησε με επιτυχία η 1η περιοδεία της Δημοτικής Αρχής

Η εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών από τη Δημοτική Αρχή ξεκίνησε χθες, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, από το κέντρο του Βύρωνα με μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες της περιοχής που επισκέφθηκε.

29 Σεπτεμβρίου 2017

Σας ενημερώνουμε και θέλουμε τη συμμετοχή σας

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, οι Αντιδήμαρχοι και η ομάδα της Δημοτικής Αρχής περιοδεύουμε στην περιοχή σας ώστε να σας ενημερώσουμε για τα πεπραγμένα της διοίκησης, αλλά και για να ακούσουμε τη γνώμη σας.

28 Σεπτεμβρίου 2017

Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους πολίτες και συζητάει μαζί τους

Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και μέλη της Δημοτικής Αρχής θα περιοδεύσουν στον Βύρωνα ώστε να ενημερώσουν τους πολίτες για τα πεπραγμένα της διοίκησης και να συζητήσουν μαζί τους.

28 Σεπτεμβρίου 2017

Εκδήλωση για την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και την ονομασία του σε γήπεδο "Δημήτρης Νικολαΐδης" - Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, 18.30

Ένα ποδοσφαιρικό "στολίδι" για την πόλη μας, το γήπεδο «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ», παραδίδει η Δημοτική Αρχή στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, στις 6.30 μ.μ., στην Εργάνη.

27 Σεπτεμβρίου 2017

Μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε Α' & Β' Βάθμια Εκπαίδευση

Ο Δήμος Βύρωνα θα λειτουργήσει και φέτος τον πετυχημένο κοινωνικό θεσμό ενισχυτικής διδασκαλίας, με τον τίτλο “Κοινωνικό Φροντιστήριο” που αφορά στα παιδιά της Β΄βάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και το πρόγραμμα «Διδακτική Υποστήριξη» για τους μαθητές της Ε΄& Στ΄Δημοτικού της Α΄βάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ ενισχυτική διδασκαλία.

26 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου στις 27.9.2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 16.00

Σας καλούμε να προσέλθετε στις 27/09/2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Καραολή & Δημητρίου 36-44).

25 Σεπτεμβρίου 2017

Με την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα διοργανώνει το «3ο Τουρνουά Φιλίας Βύρωνα 2017»

Τα τμήματα των ανδρικών ομάδων Basketball της πόλης μας Π.Α.Ο. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ, ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Σ, Α.Ο. ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ και Α.Ο. ΚΑΡΕΑ θα συναντηθούν σε μία σειρά φιλικών αναμετρήσεων την Τετάρτη 27/9 και την Πέμπτη 28/9 με ώρα έναρξης 19:30

25 Σεπτεμβρίου 2017

Με την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα ο Αθηναϊκός Α.Σ. διοργανώνει αγώνες "Street Handball" την Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού "Be Active Hellas 2017" και με την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα, ο Αθηναϊκός ΑΣ Βύρωνα διοργανώνει αγώνες "Street Handball" με την ονομασία "Παιχνίδι για το Παιδί".

25 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας #mobilityweek

Ο Δήμος Βύρωνα, συνεπής στο «ραντεβού» του με δράσεις που ξεπερνούν τα γεωγραφικά όρια της πόλης, συμμετέχει και το 2017 στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» (European Week Mobility) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Το σύνθημα της φετινής εκστρατείας ενημέρωσης των πολιτών για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα είναι «Ισότιμη Μετακίνηση : Πολιτισμός και Πρόοδος»

22 Σεπτεμβρίου 2017

Λαϊκό Γλέντι με το Δημήτρη Κωσταβασίλη - Πλατεία Αγ. Λαζάρου, Παρασκευή 22/9/2017, 20:30

Ο Δήμος Βύρωνα σας καλεί σε ένα λαϊκό γλέντι με το μουσικό σχήμα του Δημήτρη Κωσταβασίλη την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στη πλατεία του Αγ. Λαζάρου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

21 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ