Έναρξη Εγγραφών στο Κέντρο Μελέτης Χορού Ι. & Ρ. Ντάνκαν

Έναρξη Μαθημάτων: 17 Σεπτεμβρίου

11 Σεπτεμβρίου 2018

Μήνυμα του Δημάρχου Βύρωνα με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2018-19

Έναρξη της σχολικής χρονιάς και μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και αιρετοί, παρευρέθηκαν στα σχολεία της πόλης μας για τον καθιερωμένο αγιασμό. Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, παρέστη στο 8ο Δημοτικό Σχολείο και στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βύρωνα.

11 Σεπτεμβρίου 2018

Ολοκληρώνονται οι εργασίες για τη μεταστέγαση του 4ου Δημοτικού

Ένα νέο ουσιαστικά και σύγχρονο σχολείο ετοιμάζει ο Δήμος Βύρωνα επί της Λεωφόρου Κατεχάκη. Πρόκειται για το σχολικό συγκρότημα που θα λειτουργήσει ως χώρος μεταστέγασης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα.

10 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Δήμος Βύρωνα βράβευσε τους φοιτητές του

Η Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Ταπητουργείο) γέμισε με νιάτα, χαρούμενα πρόσωπα, με νέους ανθρώπους που ξεκινούν με αισιοδοξία το ταξίδι στη γνώση που διευρύνει τους ορίζοντες του ανθρώπου και που αν αξιοποιηθούν σωστά δημιουργούν εκείνες τις συνθήκες πάνω στις οποίες στηρίζονται αλλά και οικοδομούνται οι σύγχρονες κοινωνίες.

5 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Δήμος Βύρωνα τίμησε τον «Αθάνατο» Νίκο Νικηφορίδη

Ο Δήμος Βύρωνα, σε μια σεμνή τελετή, τίμησε τον ήρωα Νίκο Νικηφορίδη, που εκτελέστηκε στα 22 του χρόνια με την «κατηγορία» της κατασκοπίας από το μετεμφυλιακό κράτος. Την Κυριακή 8 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, στη συμβολή των οδών Νικ. Νικηφορίδη και Αρήτης, ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη οργανώσεων για την παγκόσμια ειρήνη, καθώς και αντιστασιακές οργανώσεις, συμμετείχαν στην εκδήλωση με αφορμή τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Νικηφορίδη.

7 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

  • Πόλις Βύρωνας
  • Ζω2
  • Επικοινωνία

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παμβυρώνεια 2019
ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Βύρωνα
Φεστιβάλ Βράχων
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ