Παιδικές Χαρές

Παιδική Χαρά Νεάρχου

Παιδική Χαρά Νεάρχου

Μια ολοκαίνουρια παιδική χαρά απέκτησε τον Οκτώβριο του 2010 η γειτονιά του Αγίου Αρτεμίου. Σε μία από τις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές της πόλης μας, οι μικροί μας φίλοι απέκτησαν μια όαση παιχνιδιού με δάπεδα και όργανα ασφαλείας, που τους περιμένουν για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.

Παιδική Χαρά Κάλβου

Παιδική Χαρά Κάλβου

Μία νέα, ολοκαίνουρια παιδική χαρά απέκτησε η γειτονιά της Ζωοδόχου Πηγής το Νοέμβριο του 2010 - σημείο συνάντησης για τους μικρούς Βυρωνιώτες, όπου μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν με τους φίλους τους.

Παιδική Χαρά

Παιδική Χαρά "Κατερίνα Κουγιά" (στον Καρέα)

Μια ολοκαίνουρια παιδική χαρά εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009 στον Καρέα, η οποία αποτελεί τμήμα του πολυχώρου "Κατερίνα Κουγιά". Περιτριγυρισμένη από πράσινο και με καταπληκτική θέα, η παιδική χαρά αποτελεί ιδανική παρέμβαση για τα παιδιά της περιοχής και υπόσχεται ώρες παιχνιδιού και ψυχαγωγίας με ασφάλεια.

Παιδική Χαρά Παύλου Μελά

Παιδική Χαρά Παύλου Μελά

Ένα πολύ πρόσφατο έργο της Δημοτικής Αρχής! Ο νέος πυρήνας γειτονιάς στον Καρέα (Αναπήρων Πολέμου & Παύλου Μελά) παραδόθηκε τον Οκτώβριο του 2008. Μία σύγχρονη παιδική χαρά κι ένας χώρος άθλησης άλλαξαν το σκηνικό στην περιοχή.

Παιδική Χαρά Καρύστου

Παιδική Χαρά Καρύστου

Μια μικρή όαση πρασίνου, παιχνιδιού και ανάπαυσης, βρίσκεται στην περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής, επί της συμβολής των οδών ¶νδρου και Γρηγορίου ΕΆ. Το πάρκο αυτό με τη νέα παιδική χαρά, έδωσε άλλη πνοή στην περιοχή και ήταν ένα από τα αιτήματα των κατοίκων.

Παιδική Χαρά Νέας Ελβετίας

Παιδική Χαρά Νέας Ελβετίας

Πρόκειται για μια ουσιαστικά νέα παιδική χαρά με καινούργια δάπεδα και όργανα ασφαλείας για τα παιδιά με νέα μέσα αναψυχής και ψυχαγωγίας με πολύ χρώμα και ... ένα καράβι! Μια παιδική χαρά - πρότυπο, όπου οι νεαροί Βυρωνιώτες χαίρονται το παιχνίδι με ασφάλεια.

Παιδική Χαρά Ανάληψης
Παιδική Χαρά Αγίας Τριάδας

Παιδική Χαρά Αγίας Τριάδας

Το 1961 εγκαινιάζεται η πρώτη παιδική χαρά στο Βύρωνα, στο ¶λσος της Αγίας Τριάδας. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Ένας χώρος για παιχνίδι τριγύρω από το αναψυκτήριο Λαμπηδόνα, προσελκύει παιδιά και γονείς όλους τους μήνες του έτους.

Παιδική Χαρά Ραιδεστού

Παιδική Χαρά Ραιδεστού

Μια ακόμη μικρή όαση για τους μικρούς μας φίλους της γειτονιάς του κέντρου παραδόθηκε προς χρήση. Περιλαμβάνει παιδικές χαρές τόσο για τα νήπια όσο και για τα βρέφη και διαθέτει ειδικά δάπεδα, όργανα και παιχνίδια ασφαλείας, χώρους ξεκούρασης πολύ χρώμα, αλλά και πολύ πράσινο (φυτεύτηκαν εκεί σχεδόν 200 φυτά και θάμνοι)

Παιδική Χαρά Ντάνκαν
Παιδική Χαρά Εργάνης

Παιδική Χαρά Εργάνης

Νεά παιδική χαρά δίπλα στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο και απέναντι από το ανακαινισμένο Δημοτικό Αναψυκτήριο "ΑΣΤΡΑ". Περιλαμβάνει δάπεδα, όργανα και παιχνίδια με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας που έχει θέσει ο ΕΛΟΤ.

Πολιτική Προστασία Δήμου Βύρωνα