Ενημέρωση για τα προβλήματα στο οδόστρωμα της οδού Καισαρείας
15 Δεκεμβρίου 2022

Ενημέρωση για τα προβλήματα στο οδόστρωμα της οδού Καισαρείας

Με αφορμή τις ζημιές που έχουν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα, στο οδόστρωμα της οδού Καισαρείας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους ότι αυτά οφείλονται σε ζημιά-διαρροή  που προκλήθηκε στο δίκτυο  της ΕΥΔΑΠ, η οποία είναι και υπεύθυνη για την αποκατάσταση της.

Από την πλευρά του ο Δήμος Βύρωνα, ενημέρωσε την Εταιρεία Ύδρευσης αμέσως μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα (την περασμένη εβδομάδα). Η ΕΥΔΑΠ ήλθε στο σημείο, αποκατέστησε προσωρινά τη ζημιά και δεσμεύτηκε ότι θα επανέλθει άμεσα για την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος, κάτι που δεν έχει πράξει μέχρι σήμερα, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των υπηρεσιών του Δήμου Βύρωνα.

Από την πρώτη στιγμή και όλο αυτό το διάστημα, οι υπηρεσίες μας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την προστασία και την ασφάλεια των περιοίκων και των διερχόμενων πεζών και οχημάτων, ωστόσο δεν έχουν την αρμοδιότητα, ούτε και τη δυνατότητα να επιλύσουν οριστικά το πρόβλημα.

Κατανοούμε απολύτως την ενόχληση που έχουν υποστεί οι κάτοικοι και ζητούμε την κατανόηση τους.

Συνεχίζουμε να πιέζουμε την ΕΥΔΑΠ, προκειμένου να επανέλθει και να αποκαταστήσει τη ζημιά και παραμένουμε σε ετοιμότητα για να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.