Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παράσταση Μαουτχάουζεν του Ιάκωβου Καμπανέλλη, για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου
28 Μαρτίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η παράσταση Μαουτχάουζεν του Ιάκωβου Καμπανέλλη, για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Ο Δήμος Βύρωνα και ο Καλλιτεχνικός - Εκπαιδευτικός Οργανισμός "Ιάκωβος Καμπανέλλης" τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου (τη Δευτέρα 27 Μαρτίου) με την παράσταση "Μαουτχάουζεν" του Ιάκωβου Καμπανέλλη από το θεατρικό εργαστήρι "ΙΚ".

Η εμβληματική παράσταση έγινε το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαρτίου, στον κατάμεστο Πολυχώρος " Άστρα" (δίπλα στα Θέατρα Βράχων). Η διδασκαλία ήταν του Δημήτρη Παπαγιάννη και η σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Παπαγιάννη. Συμμετείχαν: Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, Ευφροσύνη Καραβότα, Αναΐς Κώνστα, Μαίρη Μακρή, Ζωή Μπάμπαλη, Ελένη Νάτη, Άννα Παρίση, Σοφία Τοπαλίδου, Νένα Τσαντάκη, Κωνσταντίνα Τσιαντή.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης και Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος, ο Γιώργος Πλακίδας πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα,, η Λεμονιά Κλωνάρη αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παιδείας και Νέας Γενιάς, η Ελένη Βασιλοπούλου περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη "Δύναμη Ζωής", ο Πάνος Τριγάζης, δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Συνδέσμου «ΜΠΑΪΡΟΝ» για τον φιλελληνισμό και τον πολιτισμό και ο Κώστας Μανταίος πρώην πρόεδρος του ΣΦΕΑ (Σύλλογος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών).