Ξεκίνησαν οι Δευτέρες των τραγουδοποιών!

Η χθεσινή βραδιά, (09/02/09), των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Βύρωνα, με γενικό τίτλο «Οι ποιητές των τραγουδιών», άνοιξε με το αφιέρωμα στον Διονύση Σαββόπουλο.

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Νέα Ελβετία ήταν κατάμεστος από κόσμο που άφησε το πιο ζεστό του χειροκρότημα σε μία καθ΄όλα ολοκληρωμένη παράσταση που ξεκίνησε με τον Λάμπρο Λιάβα και την παρουσίαση που έκανε για τον καλλιτέχνη. Οι φωνές των Κώστα Θωμαϊδη και Αθηνάς Ρούτση μάγεψαν το κοινό, άψογοι ο ¶ρης Βλάχος στο πιάνο και η ¶ννα Δασκαλάκη στο ακορντεόν. Θερμά χειροκροτήματα απέσπασε και το Θεατρικό Εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου.

Λίγο πριν το κλείσιμο, ο Διονύσης Σαββόπουλος, οποίος κατά τη διάρκεια του αφιερώματος χειροκροτούσε συνέχεια, ανέβηκε επί σκηνής και δέχτηκε από το Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά ένα συμβολικό δώρο αλλά και τις ευχαριστίες του για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Ο κόσμος τραγούδησε δυνατά το «Μη μιλάς άλλο γι αγάπη και τη «Συγκέντρωση της ΕΦΕΕ». Εκεί ήταν και το «Έλσα σε φοβάμαι», οι «Δημοσθένους λέξεις», «Μια θάλασσα μικρή», το «Μυστικό Τοπίο» και πολλά αγαπημένα τραγούδια…  

Το επόμενο αφιέρωμα των τραγουδοποιών είναι τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου με τιμώμενα πρόσωπα τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα.