Δράση του ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης την παγκόσμια ημέρα για τα ΑΜΕΑ

 

Η πρόεδρος των ΚΑΠΗ Βύρωνα Μάρω Αδαμοπούλου, οι κοινωνικοί λειτουργοί Αντιόπη Βεργιάδη και Μαρία Σταματοπούλου μαζί με ομάδα μελών του ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης επισκέφθηκαν το «ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ» όπου στεγάζονται 15 ένοικοι-άτομα με ειδικές ανάγκες.
Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας για τα ΑΜΕΑ που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 3 του Δεκέμβρη. Τα μέλη του ΚΑΠΗ προσέφεραν γλυκά στους ενοίκους και το προσωπικό και συζήτησαν μαζί τους θέματα που αφορούν τη λειτουργία του χώρου.
Ο υπεύθυνος του κέντρου κ. Βασιλείου ενημέρωσε την Πρόεδρο και τους Κοινωνικούς Λειτουργούς για τις δραστηριότητες των ενοίκων (διαμονή, ψυχολογική υποστήριξη, κοινωνική εργασία, εργαστήρια) όπως επίσης για τις παροχές που είναι ευρωπαϊκού επιπέδου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί του ΚΑΠΗ και μετά από συνεργασία με την κοινωνική λειτουργό και την ψυχολόγο του Κέντρου, κάνοντας τα λόγια πράξη ενέταξαν ήδη στα προγράμματα του ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης 2 ενοίκους- μέλη του «ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ».
Η πρόεδρος του ΚΑΠΗ δεσμεύτηκε στους υπεύθυνους του Κέντρου, ότι από πλευράς της θα κάνει ότι μπορεί μέσω και της αρμοδιότητάς της ως δημοτικού συμβούλου, για την καλύτερη λειτουργία του Κέντρου.