Γνωριμία με την ρεφλεξολογία και πώς μπορεί να βοηθήσει στο άγχος, στις 13/9 στις 17:00, στο ΚΑΠΗ Αγ. Τριάδας
4 Σεπτεμβρίου 2023

Γνωριμία με την ρεφλεξολογία και πώς μπορεί να βοηθήσει στο άγχος, στις 13/9 στις 17:00, στο ΚΑΠΗ Αγ. Τριάδας

Ο Δήμος Βύρωνα οργανώνει το επιτυχημένο πρόγραμμα Ρεφλεξολογίας, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17:00 - 20:00, στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η) της Αγίας Τριάδας (Βουτζά 73), σε συνεργασία με το Σωματείο Επαγγελματιών Ρεφλεξολόγων.

Το πρόγραμμα,  στο οποίο συμμετέχουν οι ΡεφλεξολόγοιΓιωτάκη Κωνσταντίνα, Δέδε Αναστασία, Λεοντίτση Σόφη, είναι μια ευκαιρία για τους όλους τους κατοίκους (όχι μόνο τους ηλικιωμένους) να γνωρίσουν τη ρεφλεξολογία και να ανακαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση του άγχους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα: "Γνωριμία με την ρεφλεξολογία και πώς μπορεί να βοηθήσει στο άγχος" και να δοκιμάσουν μια 15λεπτη εφαρμογή ρεφλεξολογίας στα πέλματά τους !

Η ρεφλεξολογία είναι μια αποδεδειγμένη τεχνική που αποσκοπεί στην προώθηση της χαλάρωσης και της ευεξίας. Μέσα από την εφαρμογή αυτής της τεχνικής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης του άγχους και της καθημερινής ταλαιπωρίας.

Το μόνο που χρειάζεται, εκτός από την παρουσία σας, είναι, να μας δηλώσετε ΕΔΩότι θέλετε να δεχθείτε Ρεφλεξολογία ώστε να μας βοηθήσετε στην καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε & στο τηλ.2107651583

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!