Μία συγκινητική βραδιά - αφιέρωμα στον Γιώργο Αρβανίτη
11 Σεπτεμβρίου 2023

Μία συγκινητική βραδιά - αφιέρωμα στον Γιώργο Αρβανίτη

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου “Νέα Ελβετία” πραγματοποιήθηκε η συναυλία-αφιέρωμα στον μουσικό αλλά και τον άνθρωπο Γιώργο Αρβανίτη. Ο Γιώργος Αρβανίτης ανέπτυξε πλούσια δράση καθώς υπήρξε σημαντικός μουσικοπαιδαγωγός, μαέστρος, δημοτικός σύμβουλος αλλά και Πρόεδρος του “Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν”.  

Στη συναυλία - αφιέρωμα συμμετείχε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Βύρωνα “Μελωδικοί Ταξιδιώτες” που διηύθηνε ο μαέστρος Θανάσης Αρβανίτης, στο πιάνο συνόδευσε τη χορωδία ο Κωνσταντίνος Παπαθύμιος. Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης η “Μικτή Χορωδία Δήμου Κηφισιάς” που ερμήνευσε σειρά τραγουδιών από διάφορες χώρες και σε διάφορες γλώσσες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Βασιλοπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Πλακίδας, οι Αντιδήμαρχοι Λεμονιά Κλωνάρη, Μιχάλης Καραγιάννης, Δημήτρης Κόκκαλης, Κώστας Αγγέλης, και Χρήστος Σπυρόπουλος καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σοφία Δασκαλάκη, Πάνος Τριγάζης και Βασίλης Δεμπόνος, καθώς και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλης Τζαφάς.