¶ψογη η διοργάνωση και η συμβολή του Δήμου Βύρωνα στο Final Four

Ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Χ.Ε Χαράλαμπος Πιλαφός και ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, δίνουν το τρόπαιο στη νικήτρια ομάδα του FINAL FOUR "Ορμή Λουξ Πατρών".

 

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη το Φαϊναλ Φορ Γυναικών στο Χάντμπολ, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου μας. Ο ΑΣΕ Ορμή Λουξ Πατρών κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος κερδίζοντας τη Νέα Ιωνία.
Την απονομή στην Ορμή Λουξ Πατρών, έκανε ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με το γενικό γραμματέα της ΟΧΕ, Χαράλαμπο Πιλαφά.
Την απονομή στην φιναλίστ ομάδα της Ν. Ιωνίας, έκανε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ, Παντελής Χατζηϊωάννου και η πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βύρωνα, Μαρία Βυρίνη
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Στέλιος Αγγελούδης αναφερόμενος στη διοργάνωση, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Βύρωνα, Νίκο Χαρδαλιά για την συμβολή του και την συμπαράσταση του στην διοργάνωση του Φαϊναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος χάντμπολ γυναικών. Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΧΕ, ευχαρίστησε τη διοίκηση και του εργαζόμενους του Κλειστού Γυμναστηρίου Βύρωνα για την βοήθειά τους στην διοργάνωση του Φαϊναλ Φορ».

Η Αναγέννηση Βύρωνα, μία από τις 4 ομάδες που συμμετείχαν στο Φαϊναλ Φορ, με επιστολή της ευχαρίστησε θερμά για την άψογη διοργάνωση. Στην επιστολή, μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Πόπη Αλιφραγκή, την ψυχή της διοργάνωσης Κατερινά Γιανναρά, το Διευθυντή του Δημοτικού Γυμναστηρίου Βύρωνα, το Δ. Σ και τους υπαλλήλους, τους προπονητές και τους αθλητές των ομάδων».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Γ. Χαρδαλιάς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διεξαγωγή των αγώνων και σημείωσε ότι το αθλητικό ιδεώδες πρέπει είναι πρότυπο σκέψης και δράσης για τη νεολαία.

 

 

Ο Αντιπρόεδρος της Ο.Χ.Ε Παντελής Χατζηιωάννου και η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Μαρία Βυρίνη, βραβεύουν τη φιναλίστ ομάδα της Νέας Ιωνίας.

 

 

Η νικήτρια ομάδα "Ορμή Λουξ Πατρών".

 

Η ομάδα της πόλης μας! Αναγέννηση Βύρωνα!