Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση σχολικών ειδών για τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Βύρωνα
22 Σεπτεμβρίου 2023

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση σχολικών ειδών για τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Βύρωνα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση σχολικών ειδών για τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας από τις πλημμύρες, που διοργανώθηκε από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βύρωνα, οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο»  και «Δομή Παροχής Συσσιτίου», με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βύρωνα, πραγματοποίησαν συγκέντρωση σχολικών ειδών στις 16 /9, στην οδό Ιθώμης 6, στον χώρο του Δομών, με τη συνεργασία του « Όλοι Μαζί Μπορούμε ». 

Στόχος μας ήταν να καλύψουμε τις ανάγκες των μικρών μας φίλων σε σχολικά είδη, στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα προσφοράς που κάναμε, ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή συγκυρία, στην οποία πολλοί συμπατριώτες μας έχασαν τα σπίτια τους και όλα τα υπάρχοντά τους, ήταν απρόσμενα μεγάλη και ιδιαίτερα συγκινητική. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας, που στήριξαν και συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτής της κοινωνικής προσφοράς αγάπης και συμπαράστασης, στη δύσκολη αυτή περίσταση.  

Οι Δομές Παροχής Συσσιτίου και Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα, λειτουργούν καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, επί της οδού Ιθώμης 6 (αγορά του Βύρωνα).

Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).  

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα